UA to Canada CUAET
-
Кто то вклеивал визу в паспорт по фойллесу? Какую визу поставили?
-
Есть понятие национальность - украинец, поляк, канадец и т.д. А есть понятки - гражданство: Украины, Молдовы, Греции и т.д. Надеюсь алгоритм понятен. В вашем вопросе вы эти два понятия объединили. Я не знаю какие там законы в Польше и какое гражданство у вашего ребёнка, но если написано украинец, то это национальность.
-
Один лист? Просто я записувався у Львові, там було 4 листи на людину, тут у Варшаві вислали тільки перший
-
Без образ, але може вам не треба в Канаду якщо ви не можете розібратись в анкеті? У кожного заявника є аплікейшн намбер, випишіть ті цифри на аркуш та зайдіть в кожну з них і подивіться хто є хто.
-
Подтвердили, что должны вклеивать нормальные (многоразовые/длинные), и также подтвердили, что внутри Канады тоже будут выдавать такие же
-
приложите свой паспорт и его свидетельство о рождении - этого будет достаточно
-
Дякую! Я так розумію, треба заповнити перші поля, адже там йдеться про біометрію і т.д? Тільки ім‘я та прізвище повинне бути надруковане чи вся інформація повинна бути заповнена на ПК та роздрукована? (Аже поки що не знаю адресу проживання там, де буду задвати біометрію)
-
Якщо хтось відсилав документи в Бухарест. В них нема поштової адреси на сайті, тільки фізична. Так в DHL і слати? Visa Application Centre World Trade Center Bucharest, Main building, B4 entrance (World Trade Gallery coming from Marasti Boul), 3rd floor, unit 3.03 ter, sector 1 10 Montreal Square Bucharest 11469, Romania
-
А кто подтвердил?
-
IRCC по горячей линии
-
Запрошення на біометрію то один лист, а коли вже здав, то інший ще видають, чи треба якийсь другий брати на здавання?