UA to Canada CUAET
-
-
Предыдущие 40 лет IRCC мне ничего не писали, а после заявки на CUAET - написали в том числе и это предупреждение про ковид и в нем есть слова «вы не сможете въехать». Я увязал эти два события и занервничал. Зря? Кто без прививок уже поехал? Поделитесь, как прошло?
-
Деякі люди думають , що їм всі винні щось і крутять носом. Нас коли везли з Хелму, то ми думали що в якийсь ліс, а опинилися в родині в пригороді Кельце. Жили , як пани в частині приватного будинку. Транспорту достатньо, їдь куди хочеш і безкоштовно, за винятком деяких рейсів, про що в касі можна було взнати. Поляки дружньо помагали чим могли, але нам якось було незручно, бо не звикли на халяву, то мали якихось трохи на картках грошенят і самі купували все. Розуміли, що може комусь більш потрібно. Ми зразу шукали роботу, на що наші поляки були дуже здивовані, але взялися помагати у пошуку. Головне не нагліти. Одне - це коли взнавати і користуватися благами держави і зовсім інше коли люди роблять за власний кошт. Людяність в першу чергу і все буде добре.
-
Совершенно верно. Только эпидемия.....закончена с середины мая. Это уже объявили.
-
Хто скільки чекав на вклейку візи у Варшаві? З моменту відправки паспорта
-
Чекаємо з 30.03, досі ніякої інформації, вже більше місяця(
-
Ну посмотрите же файлик со статистикой в закрепе 🙏 Я вот ждала неделю, но визу я получила ещё в начале апреля и Вам эта инфа не даст прям примерных ожиданий
-
Вы меня не слышите ? Угроза уже отменена! Официально объявили! Какое продолжение??