UA to Canada CUAET
-
Целый месяц нету запроса на био )?
-
Подскажите, пожалуйста, кто в курсе. После подтверждения визы, нужно обязательно отправить паспорт для вклеивания визы ? Просто пришла информация, что если вылетать с некоторых стран ( Польша,Германия, Венгрия, Австрия, Румыния) можно получить визу без визового талона и не нужно предоставлять паспорт в IRCC .
-
Доброго дня! Пошук по чату я зробила - відповідей не знайшла. Є хтось, хто здавав паспорт на вклейку counterfoil у Варшаві ОСОБИСТО та може поділитися досвідом, як це було? (в ідеалі цікаві кейси після отримання foil-less)? Дякую✨
-
В інструкції згідно якої я заповнювала заявку про переклади не йшлося. Я додавала фото укр.доків. Дозапрос прислали тільки га переклад дитячих свідоцтв. Потім додала. Це ж все гроші. Не робіть наперед
-
-
Привет всем. Кто уже больше месяца ждет запрос на вклейки визы? Пишите, делитесь у кого как?
-
Заразують 3 роки з ПР ( коли дістанете permanent resident status) до цього статусу роки зараховуватись не будуть
-
Всех вместе
-
З власного досвіду - прикріпила оригінали. Потім дозапрос був тільки на переклад свідоцтва дітей.
-
Тільки курьєром відправляють
-
Доброго дня! відправили паспорти на вклейку візи, але зараз прийшов лист, про те що заявка відкликана і статус таки й же, лист с поясненнями пустий.... куди можна звернутись для уточнення інформації? Вірніше закордонних паспортів не має, відправляли просто фото і згоду
-
А если есть foil less,какой смысл отправлять паспорт в IRCCесли можно улететь с электронным вариантом с тех стран,которые перечислены?