UA to Canada CUAET
-
...а вообще, кончено же очень интересно)) В нем они почему-то не уверенны, что он покинет их страну, а в остальных, как минимум 90% на сегодня, кому выдали визы - уверенны??) Из них же почти все (ну больше половины - точно) едут по-сути в один конец, по крайней мере так планируют/мечтают.
-
Свидетельство о рождении и свой паспорт и спустя почти 1.5месяца прислали эту бумагу. Я уже с фойлесом.
-
Доброго дня. Підскажіть. Після отримання візи перед польотом, я можу з’їздити у Львів і повернутись?
-
Ну не знаю де ви тих 90% знайшли. Статистика мого спостереження зворотня. Знайомий навіть після 10 років проживання та отримання громадянства вернувся в Україну, бо тут легше
-
Прийшов лист ready to collection! То можна приходити на будь яку голину в робочий час консульства?
-
Доброго дня! Я подавалася у Римі. То у візовому центрі мені дали такі контакти: [email protected]
[email protected] Але і досі відповіді не отримала 🤦🏻♀️
-
Ничего, что уже есть печать пересечения? Я в Польше и лечу из Варшавы. Туда сюда и обратно через границу ?? 🤔
-
"Легше" в чому? У мене знайомий любить порушувати ПДР. Він весь час незадоволений був, що його у Європі дуже штрафують - повернувся назад в Україну. Хтось любить сміття на подвір'ї спалювати і диміти на все село, в ЄС це теж заборонено. А комусь навіть і в гниднику-росії добре живеться. Тут на колір і смак.. Але за статистикою, якщо брати саме емігрантів(не заробітчан), то більша половина - ніколи не повертається. І це з ЄС. А Канада чи США, там тимпаче.
-
Поділюся нашою історією:
22 березня заповнив заявку разом із дівчиною;
23 березня отримали запрошення на біометрію;
7 квітня здали біометрію в Стокгольмі;
8 квітня мен прийшло запрошення на вклейку візи, а 19 квітня дівчині прийшла фоіллес віза.
28 квітня відправили паспорти в Мадрид
11 травня паспорти прийшли з візами, обом до кінця паспорта та мультивїзд!
Всім успіхів!
-
Привет))Подскажите, кто знает, посольство Канады в Украине открылось на словах, а по факту, оно не работает, я так понимаю?
-
Все. И билет на самолёт в Канаду
-
satisfied - задоволений, переконаний, відшкодований.
так что там все четко - "я не переконаний, що ви покинете Канаду по закінченню вашого перебування як тимчасовий резидент, як зазначено у пар. 179б." а если почитать параграф, то там темболее все понятно стает.
-
У меня тоже так💪🏻 Сначала стало approved после биометрии и получения foil-less. Отнесла паспорт на вклейку в Варшаве. Сегодня пришла второй раз валидация биометрии и статус откатился на in progress. Потом через пару часов снова статус поменялся на approved (уведомления об этой динамике приходили в письмах на почту).
Читая чат, я так понимаю, что это ок. Вероятно, взяли паспорт, одобрили-вклеили визу. Люди пишут, подождать ещё, либо должно прийти письмо ready for collection, либо спустя недельку-другую пробовать ездить в визовый и узнавать о готовности паспорте)