UA to Canada CUAET
-
І що сказали?
-
Дякую
-
НАРОД ДОПОМОЖІТЬ ДІЗНАТИСЯ ХОЧ ЯКУСЬ ІНФОРМАЦІЮ! ! ! Відправив паспорт на вклейку (21.04 у Відень, Австрія ) з тих пір ніякої взагалі інформації, їздив у візовий у Відень, сказали чекайте імейл. 29.04 прийшов 1 імейл що помінявся статус ( прийняли рішення на рахунок моєї так розумію візи, як тут мені писали що вам вклеїли візу ) Виходить з 21.04 жодного імейлу від вфс… P.s. коли їздив у Відень познайомився з людьми яким також як і мені нічого не приходило, але статус помінявся… Напевно що хтось з групи стикався з такою проблемою, ПРОШУ ВАС ВІДПІШІТЬ ЯК ВИ ЦЕ ВИРІШУВАЛИ, як забирали від них паспорт???? Можливо кудись писали або дзвонили ЗА БУДЬ ЯКУ ІНФОРМАЦІЮ БУДУ ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ !!!!!! на номер який вони мені порекомендували дзвонити або зайнятий або автовідповідач… Імейл написав, ГЛУХО ВСЕ…..
-
Щоб заздалегідь, перед тим як виходить 30 днів, написати у кризову і пояснити, чому не встигаєте. І все. Колись можливо це впливало. Тобто 30 днів - рекомендують. А після 30 - є можливість на скасуванн візи. Але зараз нікому не скасовують, тому думаю і після 30 днів, все буде добре.
-
Есть в Гугле забейте и скачайте )!
-
Доброе дня !підкажіть,будь ласка , після зміни статусу в кабінеті на «схвалений» коли має прийти лист з візою ? Вже два дні як статус змінився а листа не має
-
Всем привет. Подскажите пожалуйста, на каком сайте заполнить заявление на получение биометрии в Варшаве?
-
Нет конечно)! Загран и все !