UA to Canada CUAET
-
в новости, которая вышла самая первая, как раз говорилось о том, что будут связываться. это не я придумала, а цитировала новость. сейчас уже есть информация на сайте по поводу рейсов. я ещё вчера в закрепе обновила.
-
Будете, сможет
-
Також цікавить Лондон) Це все можна оплатити на пошті? Чи треба через кур'єрську фірму?
-
Народ,а візи на виходні комусь приходили???а то в нас вже 5тижнів пройшло і тиша(
-
5 Тижнів з моменту approved чи біометрії?
-
чи отримав хтось SJTD «однопроїзний документ» для людей без паспорта. Скільки часу пройшло після подання фотографій та листа-схвалення cisa?
-
Нет, нужно заплатить на реквизиты посольства и положить чек в конверт
-
5тижнів після біометрії(
-
Ну в мене схожа ситуація, я 21.03 подав заявку,а 12.05 отримав approved. Проте після approved нічого ще не прийшло
-
не в любой аэропорт и не любым перевозчиком. с лоукостерами есть проблемы, но проблемы со стороны перевозчика, а не со стороны UK
-
t.me/petstocanada
-
Доброго дня, отримав foil-less хочу вклеїти в паспорт візу але не можу знайти інформацію про вклейку?! (які саме це робляться VAC , як надіслати поштою , якою саме поштою , які реквізити , куда самому можна привезти паспорт на вклейку і тд.... ПОЛЬЩА))
-
www.cic.gc.ca/english/information/where-to-give-biometrics.asp
Гортаєте вниз сторінку. У полі Filter items напишіть cz Потім натиснете make an appointment. Але це вже після того як вам прийде лист з проханням пройти біометрію.