UA to Canada CUAET
-
что там можно прочитать как однозначную невозможность попасть в Канаду из-за ковида? там английским по белому написано, что из-за ковида виза не является гарантией, что вы попадате в Канаду и надо еще соответствовать дополнительным критериям (вакцинация, тесты на ковид и прочее) и данны ссылки почитать подробней про всё это, там даже есть online-тест, где можно покликать галочки и получить ответ с какой вероятностью вас пропустят.
-
Добрый день всем! Кто нибудь знает появится ли в ближайшее время возможность сдачи биометрии в Киеве/Львове?
-
www.cic.gc.ca/english/information/where-to-give-biometrics.asp
-
Телефонувала на гарячу лінію, що вказана на сайтіVFS дюсельдорфа, і писала на їхній імейл. Написали ось таке: Addressing your below query, we would like to inform you that as per process the tracking details are automatically sent on your registered email ID once the passport and the documents are forwarded to the Canadian Embassy for further process.
Просто я вже думаю, може я вказала неправильний імейл на конверті, і вони відправили трекінг бо зна куди. Або дійсно ще не відправили паспорт
-
Якщо я хочу податись на візу в Варшаві особисто, чи потрібно призначати зустріч і як саме? Хто може вислати посилання ? 🔥 Дякую
-
Ну, я вже трекінгу й не чекаю, я хочу свій паспорт назад 🥲🥲🥲 Мені ще при дзвінку в Дюсельдорф сказали, що щоп’ятниці передають усі паспорти на вклейку до Відня. Там заявки повторно перевіряють і роблять вклейку.
-
Доброго дня, всім! Звертаюсь до тих хто вже прилетів до Канади. Скажіть, для того щоб мені з дитиною дозволили посадку на літак і потім при перевірки документів пропустили до Канади достатньо мати лист дозволу на виїзд дитини від батька, той що ми додавали до анкети?
-
Ні, лише 02.05 прийшло повторне підтвердження біометрії з Відня. Паспорт відправила 27.04. Більше ніякого руху/повідомлень не отримувала
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка адресу для біометрії у Кракові? Дякую!
-
Я кріпила все що можна. За логікою якби я була тим хто оцінює мій випадок, то, що було б потрібно. Так, вклала і паспорт України (окрім закордонного), свідоцтва про народження дітей, свідоцтво про шлюб, рішення суду про розлучення (бо з нього зрозуміло що мала інше прізвище, а она дитина на ньому), згоди від батьків на вивіз дітей, виписка з банківського рахунку по прибуткам. Все з перекладом, не нотаріальним, самостійним за принципом 1ша ст документ, 2га переклад, потім дві сторінки зберегла в пдф з розміром щоб не перевищити стандарт як вказано в анкеті. Все ок, додаткових документів не просили.
-
+49 211 73714828 телефонувала сюди, але не сказала б, що це було дуже результативно. Він сказав: дуже скоро буде, я ще зараз з контактую з Дюсельдорфом, вони вам нададуть відповідь щодо трекінгу. І все. Ше писала на ось цей мейл [email protected]
-
алея покою 1. потрібна попередня реєстрація www.cic.gc.ca/english/information/where-to-give-biometrics.asp
-
Кто будет подавать паспорт на визу в визовый центр в Бухаресте отзовитесь пожалуйста 🙏 !!!