UA to Canada CUAET
-
Можливо ,я неправильно висловилась,маю довідку українською і мені треба ,щоб вони її підтвердили ,ціни такої послуги на сайті не має
-
Добрый день , подскажите Пожалуйста , что нужно чтоб перевезти собаку в Канаду ?
-
Добрий день, подати паспорт на вклейку візи можна самій чи обов‘язково кур‘єром?
-
то є апостиль canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/zasvidchennya-dokumentiv
-
В Варшаве можно по записи самим , в Вене можно кинуть в ящик почтовый все остальные почтой
-
Доброго дня. Скажіть можливо хтось знає, чи можливо з України відправити паспорт на вклейку візи ?
-
из перечня услуг сейчас числиться 'довідка про отримання водійского посвідчення' 40 $. вам наверное нужно позвонить в консульство и уточнить, если они справки с мрео легализуют сейчас. либо вариант только получать довидку о правах. либо если телефоны молчат, то ехать и на месте выяснять.
-
І як саме зареєструватись на запис для вклейки візи? Я розумію що на сайті ґлобал, але не знаю на якій саме вкладці. На вклейку візи потрібно принести лист і паспорт?
-
Дякую!
-
Побачив пост про легалізацію і маю питання. Чи потрібно ставити апостиль на дипломи про освіту і як ви то робили? На скільки знаю, то не можна зробити за межами України.
-
Уже хоть щось сьогодні прийшло,хто стикався довго йде розгляд
-
До них додзвонитись нереально,тому спробую під’їхати запитатись Дякую!