UA to Canada CUAET
-
Спасибо), за ответ👍
-
Привіт, усім.Поможіть, будь ласка.Вислала поштою необхідні документи з паспортом на вклейку візи сountryfoil.Прийшов лист від VAC Global в Варшаві, що документи доставлено в офіс.Наступного дня від IRCC на ел.пошту надійшов лист такого формату( запит на пересилку документів ) Якщо посилання активувати( те що синього кольору), то видає VFS Global сайт , але опції для прикріплення файлу по необхідних документах я не бачу.Хтось може стикався, можете допомогти?
-
по правилам должно быть нотариально заверенным, без нотариуса доверенность не имеет юридической силы, но тут писали, что и без нотариуса получалось. Не могу подсказать с уверенностью в юридических вопросах. Но эта доверенность скорее относится к тому, чтобы перевезти ваш паспорт без вас через границу... А насчет визового центра, то доверенное лицо вам надо вписать в consent form, там как раз есть поля для заполнения если кому доверили свой паспорт передать
-
Мені от вчора прийшлв такий само лист. Це original passport request. Я трошки не зрозуміла, Ви свій паспорт вже відправили на вклейку? Чи я неправильно зрозуміла? Можна висилати паспорт лише після надходження ось цього листа По ссилці повинен відкриватися сайт вфс, де можна подивитися в який країнах куди відпрявляти, дані для оплати зворотньої відправки паспорту. Я от буду відправляти післязавтра в Стамбул, бо в Болгарії посольств Канади немає
-
Hi Oleh,
Congratulations! Yours and your spouse’s application has been approved and we have received the passport request from IRCC. Please find enclosed the Passport Request Letter and the Biometrics Validity Letter that we received from IRCC.
I would suggest that you call/ contact the VFS Global office from where you got the biometrics done and schedule your appointment for passport request.
Should you have any question, please let me know.
Thank you
Вот что мне пришло на почту ?👀
-
Підкажіть будь-ласка хто вже відсилав паспорт на вклейку, чи все я правильно зрозуміла? Ось я 21.05 здала біометрію, 07.06 прийшов лист про валідацію біометрії (1фото) та оріджинал пасспорт рекуест(також 1 та 2фото) Зараз я просто повинна відправити у конверті паспорт, консент форму та підвердження оплати Статус аплікації - все ще submitted(), approved повинно бути після вклейки, я так розумію?
-
Розповім наш досвід: 30 березня анкета, 31 березня запрошення на біометрію, 27 квітня сдача біометрії в посольстві !! Канади ( не в візовом центрі) Відня, ця адреса була в листі та на сайті 4 травня прийшов лист с апрувед та лист з електронною ввзою на півроку, треба було првернутися в Україну тому паспорти привезли вклеїти 30 травня, віднесли самі в візовий, кинули у файлі в поштову скриньку візового, на слідуючий день 31/05 прийшов лист, паспорт доставлен та трек номер, сьогодні 09/06 забрала паспорт свій та доньки, хоча не заповнювали в анкеті шо я заберу, спитала та мені віддали.
Відень
-
Спасибо Большое!А перед этим письмом пришло этое.