UA to Canada CUAET
-
Нет, ничего не нужно. Ни легализировать, ни налог, ни процент банка. Только декларацию, если наличных больше 10,000 cad
-
Конечно новую
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка , прийшов запит на вклйку візи до паспорта, не можу зрозуміти куди подавати документи, чи можу я особисто приїхати до візового центру та здати паспорти, чи потрібен запис, найближчий візовий центр Берлін, дякую за відповіді
-
Як відстежити вклеєння візи по id number?
-
Ребята подскажите пожалуйста по 2м вопросам:
-
26 мая пришло письмо Canada-Ukraine Authorization for Emergency Travel (CUAET) Visa Approval and Issuance instructions. Такое письмо получил на свой имейл я, и моя жена на дочку. На сына и жену до сих пор писем нет. В личном кабинете стоит статус аппрув - ждите дальнейшую инфо. Куда писать или позвонить чтоб дослали визы на жену и сына?
-
Есть инструкция как правильно и с какими данными отправлять паспорт на вклейку? ( планируем отправлять в Германии)
P.S поиском пользовался, ответов не нашел:)
-
-
Доброго дня і удачі усім. Хтось знає де саме переслати( прикріпити ) файл з документами на сайті VFS Global Warsaw? Прийшов запит на пошту від IRCC переслати паспорт, запит на паспорт, consent форму через VFS онлайн... Я не бачу там жодної опції для пересилки, тільки для здійснення запису. Поможіть, якщо знаєте...
-
Можно просто прилететь, получить WP, все дадут, на срок израильского паспорта
-
А з візою CUAET скіки часу можна перебувати(проживати) на території Канади без виїзду. Можна потім зроби ВНЖ, а дальнішому паспорт?
-
И что неважно, что украинский загранник просрочен?
-
В лот летела (правда в апреле) без маски, маску попросили надеть после выхода с самолёта