UA to Canada CUAET
-
- перша віза та стаді перміт до 24го отримані.
- продовження стаді перміт зроблене зараз з відміткою CUAET.
в повідомленні не вказано, що це лише для тих, хто приїхав після 24го, у багатьох хто приїхав раніше виникли фінансові проблеми після початку війни
декілька моїх знайомих обновляли документи з лютого і теж отримали відмітки CUAET.
ps — і взагалі, самі ви "хитрожопі". вчіться манері поведінки в нормальному товаристві
-
work permit походу
-
Здравствуйте
-
Кто летел WestJet как жидкости провозили? А то не более 100 мл в ручной клади понятно, а с основным багажом как - у них на сайте странная информация, может ошибка, но мне пока не ответили - абсолютно все жидкости по правилам ручной клади, но не более 0.5 кг/л на один предмет, это как?
-
привіт всім! скажіть будь ласка, мені вже прийшов лист з підтвердженням отримання візи, там пише передавати паспорт(біометричні їздила у Варшаву туди і назад здавати) - Що мені далі робити? Їхати у Варшаву з паспортом в посольство Канади і у Варшаві чекати поки не поставлять візу? Чи там відразу ставлять? Бо мені там чекати не дуже ок. А паспорт пошртою з Укр в Варшаву, я в 30 днів (ше 23 залишилось - не вкладуся 😍😍
-
Кожна ємність не більше 0,5 кг або 0,5 літра
-
Спасибо.Это вы летели и у вас так было? Просто вот описание с их сайта, где стоит отметка, что одинаково для всех жидкостей
Guests will be permitted to bring liquids, gels and aerosols through security screening at Canadian airports provided that the items are packaged in containers with a capacity of 100 ml/100 grams/3.4 oz or less. The containers must fit comfortably in one clear, closed and resealable plastic bag (such as a Ziploc) with a capacity of no more than 1 litre (7” x 8” or 6” x 9”). One bag per guest will be permitted.
Items include: Non-radioactive medicinal or toilet articles (including aerosols) such as hair sprays, perfumes, colognes and medicines containing alcohol.
The total net quantity of all above mentioned articles must not exceed 2 kg or 2 L, and the net quantity of each single article must not exceed 0.5 kg or 0.5 L. Release valves on aerosols must be protected by a cap or other suitable means to prevent inadvertent release of the contents.
-
Зараз не летіла ще, але літала раніше, , для ручної поклажі ємності не більше 100 Гр загальна -1000л, А для багажу 1 ємність не більше 0,5 літра, загальна ємність 2 літри
-
Ребят, помогите разобраться пжл. Чтобы забрать паспорт надо снова заполнять consent form? Мне нужно забрать свой паспорт, жены, и сына. Что для этого нужно? подскажите пжл
-
нет, consent form не нужно заполнять заново. тут можно поиском по чату найти authorization letter new, вот его и заполнить от имени всех, за кого забирать паспорта