UA to Canada CUAET
-
Скажіть будь ласка, чи є жива черга на біометрію в Мадриді ?
-
Наконец-то получил паспорт с визой 🇨🇦🍁до конца действия паспорта (10 лет)
27.04 заполнение анкеты 6.05 сдал биометрию в Анкаре 1.06 валидация биометрии и запрос загранпаспорта 02.06 отправил загран в Анкару 07.06 они отправили в посольство Канады
12.06 letter of introduction
20.06 принесли загранпаспорт с визой
В итоге 54 дня
Желаю всем ждунам терпения и удачи, а всем кто в Канаде удачи в построении новой жизни в этой прекрасной стране 🇨🇦🍁
-
Привіт, прийшов запит на паспорт для вклейки візи, надсилаємо поштою по Польщі. Цей бланк заповнювати треба? Верхню частину. Забираємо кур'єрською доставкою . В passport mailing instructions не зрозуміло написано
-
Поділіться досвідом. Заповнюю аплікації на родичів і не знаю як правильно написати. 1. Якщо видавався закордонний паспорт у зв’язку з одруженням, то чи потрібно вказувати туристичні поїздки, які в ньому були (потрібно за останні 5 років, але ж я буду подавати скан паспорта, де їх не має). 2. якщо особа безробітна, то вказувати адресу реєстрації? 3. Якщо чоловік не на військовій службі, але є в запасі, то чи це вважається як служить? Буду дуже вдячна за допомогу.
-
Добрый день. Пустят. Я подалась сразу как открыли программу и вписала всю семью, а позже выяснилось что надо по каждому в своём профиле отдельно заполнять. Исправить не смогла. И позже я сделала сына (15 лет) главным заявителем, а к нему добавила дочку (8 лет) и они уже получили электронные визы.
-
заповнювати, якщо відсилати/забирати будете не ви (аплікант) а інша особа
-
Дякую! а ось це?
-
Тобто кожного треба окремо подавати? Чи наприклад якщо тільки двоє в аплікації, то можна разом?
-
Если одна семья, то можно вместе, а если на разных фамилиях, то я понимаю, что надо отдельно
-
Добрый день. А запрос на подтверждение гражданства Вам пришёл только недавно?
-
Дякую
-
Добрый день. 4 апреля.
-
А ще таке питання. Якщо дружина народить перед польотом? Бо я не знаю чи встигнемо до того часу поїхати. Дитину потрібно також подавати? Чи як це правильно все зробити?
-
Consent form звідки приходить?
-
Вы им написали на почту и веб-форму о своей ситуации с ожиданием? Мы просто тоже сдали 1 апреля в Стамбуле и запрос на дополнительные был 7 апреля и после этого тишина.
-
завантажити треба і роздрукувати assets.ctfassets.net/xxg4p8gt3sg6/2G0GtF7WPLvzToKOfompkv/c03d754f3eaf210cf115e35a9bfd096b/VFS-ConsentForm.pdf
-
Да, написал о том, что долго ждём и что всё предоставили.
-
Всім привіт))
Є питання: якщо я відправлю закордонний паспорт на вклейку візи поштою, то який шанс, що дадуть візу не на 10 років, а менше, ніж дія паспорту?
Чи це ніяк не впливає? Бо читала наче, що були випадки, але, може, то просто збіг?