UA to Canada CUAET
-
Всем привіт! Збираюсь приїхати до Канади і взяти з собою автомобіль (temporary import). Може хтось проходив такую процедуру та може поділитись досвідом буду вдячний. Також цікаве питання як застрахувати такий автомобіль (на українській реєстрації, онлайн). Порадьте компанію/контакти. Провінція Онтаріо.
-
Почитайте группы про автомобили, ездить на таком авто вы не сможете. К дорогам общего пользования допущены только сертифицированные авто, то есть сделанные на материнке америка или привезёны официальным дилером. В вашем случае вариант только продать и купить
-
Я хочу зробити тимчасовий ввіз. Я заонив в transport of Canada , border agency - всі вони кажуть що можна привезти і їздити на такій машині допоки не о приймаєш ПР
-
-
Там написано, що працює з обмеженими сервісами. Тому запитую тут чи хтось здавав біометрію в Стамбулі, бо я так і не зрозуміла чи це можливо, чи ні.
-
я сдавал
-
Утиль в Канаде будет за свой счёт если что))
-
У мене, наприклад, така сама машина в Канаді коштує в 2 рази більше ніж в Укріїні. А враховуючи що зараз продати авто дуже не просто то я вирішив спробувати імпортувати, кататись пока тимчасовий резидент. А далі 2 шляхи: 1) спробувати легалізувати 2) экспортувати авто назад в Україну. Утиль це тоді коли не було б опцій…
-
Не обязательно это утилизировать. Зачем? Если можно просто вывезти его со страны. И тем более, если на нём три года можно ездить? За три года может многое поменяться.
В Украине ты её продашь за копейки, а на эти копейки сможешь купить в Канаде велосипед 🤷🏻♀️
-
Старички отозвались....35-й день идет....