UA to Canada CUAET
-
без французского там делать нечего)
-
visa.vfsglobal.com/pol/en/can/attend-centre За цим посиланням заходите та обираєте Краков або Варшаву. Будьте уважні - у Кракові візу в паспорт вклеїти нема як, тільки у Варшаві.
-
Вони ж можуть приїхати в Польщу здати біометрію, і повернутися в Ригу? А потім вилетять спокійно з Польщі до Канади?
-
Доброго вечора ми записались на біометрію в Кракові , що робити далі щоб вклеїти візу в паспорт ?
-
І ще таке питання , я представник від своєї сім’ї у мене паспорт до 23 року , чи правда що усім дадуть візу тільки на цей 1 рік ? І якщо я поміняю паспорт після біометріі ( у нас вона зазначила на 12.06 ) , можуть виникнути проблеми ? Дякую
-
Добрий вечір. Скажіть будь ласка якись документ вам видавали після здачі біометрики, крім наклейки зі штрихкодом ?
-
после submission confirmation письмо biometric instruction letter приходит в течении 1-2 дней, кому-то сразу, кому-то немного дольше.
-
да, могут конечно. но если придёт запрос паспорта для вклейки визы, паспорт нужно будет отправить на вклейку.
-
какие письма у вас в профиле? и сколько вам лет?
-
Добрый вечер, Подскажите, каждый раз когда захожу в IRCC, выбивает такое сообщение. В кабинете все меняется, статус, сдача биометрии. Все правильно я делаю, или ещё что-то нужно, чтобы окошко постоянно не появлялось.
-
Кто-то летел из Норвегии? Какими авиалиниями и с пересадкой?