UA to Canada CUAET
-
Последний пункт о работе поставьте до текущего времени, у меня такая же проблема была.
-
потрібно загуглити отаким чином vac canada France
www.vfsglobal.ca/IRCC-AppointmentWave1/AppointmentType/Index?message=%2BgaYANpYkN%2F7LKJ62qcSxg%3D%3D
можна.
-
Ребята всем привет. Назначили дату на био 29.03в посольстве Канады в Варшаве . Сколько примерно после этого ждать запрос на вклейку визы в паспорт?
-
уже відповідав. потрібно щоб періоди були НЕРОЗРИВНІ
тобто кінець старої роботи це початок нової роботи, в той самий місяць
якщо є розриви то їх треба оформити як unemployed, але розривів між періодами немає бути
канадці хочуть бачити абсолютно всю вашу активність.
п.с @dariageneralova зменшіть будь-ласка таймаут відповіді хоча б до 3хв. чекати 5хв щоб дати оперативну відповідь це дуже довго
-
А паспорт здати можливо на візу одному за всіх? Чи кожний особисто здає?
-
Я прилетел в отпуск до начала войны. Можно сказать, что у меня такой кейс, я последние 5 лет почти все время жил за пределами Украины
-
скажіть будь ласка де ви хочете здати паспорти? теж зараз шукаю варіанти. і Варшаві забронювати appointment не виходить. жодним з 5ти способів. in person не приймають, сайт глючить. телеф - слухавку не беруть
-
як вам вдалося зареєструватися? how do you managed to book an appointment? по телефону? через сайт?
-
Через сайт
-
Так от неможу знайти, думаю до Берліну поїхати, бо з моего міста в Польщі ближче до Берліну. Але щоб не всім їхати.
-
краще розглянути варіант кур'єрською службою. якщо Варшава. жінка була сьогодні в VAC і бачила як люди заповнюють бланки DHL
-
А кур'єрською службою відправляти без запису? А де брати рахунок на оплату послуг VAC?
-
visa.vfsglobal.com/pol/en/can/additional-services