UA to Canada CUAET
-
Всем привет, подскажите вот такое письмо пришло: July 11, 2022 Your application was approved. Check your messages below for details Ещё ждать какие то письма на почту или в аккаунте?
-
Fernkorngasse 10, 1100 Wien goo.gl/maps/cNU7MWdexVy62ver8
-
РІДНЕНЬКІ допоможіть!!! Просять паспорт на велейку візи ,а в мене звичайний внутрішній книжечка,записалася сама до них поїхати,це правильно? Наче повинні видати одноразовий проїздний документ
-
Привіт всім. Дружина здала біометрію 01.06 з того часу тишина. Може хтось знає куди звернутися.
-
Я 3.06 здала і також тиша(
-
Так, все вірно. Зробіть сертифікований переклад паспорту на англійську мову (будь-яке бюро перекладів), додайте дві фотографії 3,5*4,5 , та роздрукуйте лист Original passport. В український паспорт візу не вклеюють, але вам надішлють документ формату А4 з візою. Моїй родичці прийшов саме такий документ.
-
Здравствуйте! А кто получал паспорт в Варшаве?! Отпишитесь в л.с. Пожалуйста 🙏
-
Доброго дня. У Вас ще нормальний термін очікування. Кожен чекає по різному. Хтось чекає тиждень, хтось місяць, хтось два і навіть три. Наприклад, ми вже чекаємо 102 день після здачі біо.
-
Здравствуйте! Подскажите, может кто знает.. где можно посмотреть, где находится визовый центр Канады, где сдавать отпечатки и куда отправлять паспорт на вклейку? Сейчас нахожусь в Испании
-
Окей гугел всё просто)))) открываете карты гугел и пишите визовый центр Канады в Испании)))
-
на неповнолітню дитину також треба заповнювати заяву по програмі Cuaet?
-
Я видел в аэропорту красный крест или что-то похожее. Если не ошибаюсь, они в прилётах в терминале 1, на первом этаже были. Там перегородками переносными они отгородились и люди там сидят. Для детей лежит покрытие на полу и всё такое.
-
Они переодически появляются, были в субботу и воскресенье на Краков. Сегодня утром были в Варшаву