UA to Canada CUAET
-
Дякую! Зараз спробую змінити.
-
Доброго дня всім! Підкажіть, будь ласка, хочу запланувати здачу біометрії у Польщі, а мені постійно вибиває, що немає місця ні в Кракові, ні у Варшаві. Що це? Глюк сайту чи мій?)
-
Що значить закінчився безвіз? Для в‘їзду до країн єс вам потрібен білметричний паспорт або віза. Квитки на літак - не є підставою для в‘їзду
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи можна летіти по простроченим дитячим загранам через Туреччину та інші країни ЄС , маючи одноразовий в’їзд до Канади?
-
Ні, в‘їзд до єс за внутрішніми паспортами України уже відмінили, робіть заклрдонний в Польщі або по поверненню до України (пишуть, що терміновий зараз роблять 3-4 тижні) Песель - це ідентифікаційний код в Польщі, а не підстава для перетину кордону до країн єс
-
Добре, дякую
-
Вітаю, знаю що вже апостиль не потрібен. Тепер треба лише копії диплому, на яких має стояти печатка внз. Також секретар має поставити печатку на клапані конверта, тобто засвідчити що конверт запечатувався у внз і цей конверт відсилати до wes самостійно будь-яким поштовим оператором. Оригінали диплому відсилати не потрібно.
-
-
Доброго дня, можливо хтось знає, що робити у такому випадку Не хоче реєструвати на сайті, пише проблема з емейлом
-
с gmail кажется бывали приколы, попробуйте завести ящик с другим сервисом, может поможет