UA to Canada CUAET
-
ви не розумієте різницю
коли реєструєте біометрію можна зареєструвати 1-5 людину разом на 1 годину та час
але кожного вводиться
а так, щоб хтось зареєструвався і ви з ним під шумок прийшли то ні
-
Vfsglobal.com/en/individuals/contact.html там обираєте країну де ви і країну Канаду, і вам видадуть адресу підтримки, бо різні країни різні імейли
-
Не обов‘язково
-
Здравствуйте! Адрес визового центра в Гааге, куда отправлять паспорта на вклейку Parkstraat 99?
-
За 6-3 міс.до закінчення дії паспорту звертатись в консульство України в Канаді для продовження терміну дії паспорту..
-
Ребята подскажите пожалуйста , почему вы решили в Канаду а не в сша 🙏🏼мы думаем между этих 2 стран и не могу определится 😔спасибо что не восприняли в штыки сой вопрос ❤️
-
Моя подруга в США жалкує через те, що дозволу на роботи чекати бо зна скільки, і ще й платити за нього. Вони апріорі не хочуть нас там
-
Доброго дня, хто знає підскажіть будь ласка, заповнюю анкету і на етапі де потрібно вказати останні поїздки за 5 років. У мене цілий паспорт забитий печатками до 2017р, після цього року виходить 2 печатки якщо брати термін попередніх 5 років, бо дальше цілий час перетинав кордон з Польщею по карті побиту Правильно я розумію, що всі печатки які до 2017 року не потрібно вписувати, у мене їх там більше як 60шт, щиро вдячний якщо хтось відповість))
-
В США два больших минуса: разрешение на работу ждать 6-9 мес; сложно будет там остаться после 2 лет. Огромные шансы что вам прийдется выехать из страны. Но выше уровень жизни при прочих равных. Если готовы рисковать и пахать - то вам в сша. Канада - вариант более простой и менее рискованный, но соответственно и менее перспективный в плане уровня дохода (тот же дом будет реальнее купить в сша, в Канаде это почти фантастика)
-
В США лише через спонсорство,де реально можна отримати дозвіл на роботу на 2 роки,проте немає жодної програми та жодного випадку на даний час хто б реально міг там залишитись легально!Обіцянки адвокатів,що все можливо нічого не варті,можна чекати десятки років..В Канаді можна офіційно легалізуватись та отримати PR,вищий соціальний пакет,навчання,медицина-американці завідують канадцям в цих галузях,освіта на хорошому рівні..Плюс Канада менш криміногенна країна,чим США.Додавайте ще свої плюси😉