UA to Canada CUAET
-
Мені прийшов лінк на reset password через 5 годин , хоча він був дійсний лише 30 хвилин
-
Помогите пожалуйста, отправила паспорт на вклейку. Номер отслеживался, а сейчас пишет но фаунд
-
Добрый день, девочки , у кого то был положительный опыт в получении визы, если нет разрешения отца, и вы в разводе, если можете поделитесь опытом. Говорят можно объяснительную написать что связи нет, и тд, но мне интересно загружать это сразу или ждать запроса, помогите по нюансам.
-
Подскажите пожалуйста! Не могу понять где именно вводить номер чтобы отслеживать! Реально не смогла найти как это делается!
-
В мене майже та сама проблема. Я два дні поспіль хочу зареєструватися але не можу бо пише не вірний пароль або імейл. Але вони вірні. пробувала навіть зареєструватися на інший імейл та все одне й теж саме. Натискала забула пароль, приходило повідомлення аж через 5-6 годин та вже не було дійсним, бо цей лінк на reset password працює лише 30 хвилин. Мені здається у сайта технічні проблеми
-
🆘🆘🆘 Срочно нужна помощь!!! Сегодня пришло два запроса: предоставить свидетельство о рождении ребёнка, свидетельство о браке и свадебные фото. У кого такое было?! Ещё написано что нужно предоставить эту информацию до сегодня. Я так понял нужно делать перевод документов?! Я сегодня физически не смогу это предоставить, как быть?!
-
Доброго дня. Я чула що можлива відмова у візі в Канада якщо в тебе була відмова у візі до США. В 2014 році я двічі подавалась на візу в США по програмі Work and Travel і були відмови. Чи вплине це на відкриття візи в Канаду зараз? Дякую
-
www.vfsglobal.ca/IRCC-GPTWave1/
-
Шукаю інформацію про карантин прилітаю в серпні в 12 ночі в Едмонтон потрібно відбути карантин хто де проходив підпишіть будь ласка
-
"InValidRequest" О_о
-
В мене була проблема з оцим сайтом. Тільки коли відкрила саме цю сторінку воно прийняло мене. Portal-Portail.apps.cic.gc.ca воно якось так. З тим сайтом може бути схожа проблема. Якщо ніяк, то напишіть в підтримку, вони можуть на своїй стороні допомогти
-
Думаю, що ні, у моєї доньки також по Work and travel була відмова, а тепер в Канаду відкрили. Головне не обманюйте
-
Ну якщо питання було "за ОСТАННІ 5 років" - то 2022-5 = 2017 , все що можна перевірити по закордонному паспорту від липня 2017 і до тепер вписуєте в анкету. якщо кілька поїздок за місяць - то я вказувала кількість поїздок і міста в графі місто
-
Заповнювала анкету і писала все як було. Буду надіятись що все вийде 🤞🏻