UA to Canada CUAET
-
Дякую за відповідь. А підкажіть, будь ласка, читала що є якась скринька в Варшаві, куди можна вкинути документи без реєстрації візиту. Чи володієте Ви якоюсь інформацією на цю тему?
-
У мене була ця проблема ще до воєнного стану під час пандемії. Тоді вклейка фото була відсрочена до кінця пандемії паспортним столом (в сенсі штрафу нема якщо не зробити). Але банк задовбував кожні пару тижнів. Ніяк це не вірішилось із інших країн. Прийшлось летіти додому і вклеювати фото.
В умовах війни і неможливості віїхати для чоловіків, я б мабуть просто зняв гроші в найближчому банкоматі і забив. Або відправив у Повернись живим якщо лінь возитися.
-
Та, власне я теж особисто хочу. Просто я хочу відвезти документи цілої родини (бо живемо не близько до Варшави). А при реєстрації на особисту подачу, я так розумію, що мають бути всі члени родини 🙄 От і шукаю людей, які особисто подавали паспорти у Варшаві, але без реєстрації. А адреса Холодна 51? Ще раз дякую і вибачте, що набридаю 😳
-
Можно. Если вы проходите по одной из программ, набираете достаточно баллов в Express Entry и так далее. CUAET помогает въехать в страну и получить местный опыт работы, все остальное уже зависит от вас.
-
Переводчики, отзовитесь, пожалуйста! Нужен перевод документов на английский язык
-
Добрый день! Прошу подсказать необходима ли предварительная запись в VSF Парижа для подачи паспорта на вклейку визы? Или возможно просто принести и закинуть пакет с документами в почтовый ящик? А также - что необходимо сделать (пошагово), чтобы VSF сделал доставку паспорта с визой курьером по Франции? Возможно есть какой-то официальный документ с детальной информацией на этот счет? Благодарю!
-
Усім доброго вечора ,є питання ,а чи можна в‘їхати у Канаду маючи лише айді картку та білий паспорт (чи знадобиться конкретно закордонник та айді)?
-
покищо вибирала варіант retired, він ж отримував пенсію по інвалідності
-
Помогите пожалуйста с заполнением анкеты на ребенка: Заполняю анкету на ребенка, загран паспорта нет , только свидетельство о рождении. B вопросе type of travel document выбираю other travel document. Затем what kind of travel document: что выбирать для свидетельства о рождении ??? Может быть тоже other travek document ? Затем идут вопросы date of issue, date of expiry. Что писать в date of extiry для свидетельства о рождении??
-
А після 3 років work permit, його якось продовжують?
-
- Biometric instruction letter (приглашение на сдачу биометрии) Находится в Вашем личном кабинете на портале IRCC Обязательно все страницы
- Appointment letter (пришло на почту после регистрации на сдачу биометрии). Достаточно страницы 1-2 распечатать
- Загранпаспорт