UA to Canada CUAET
-
В среднем как я понял 1.5-2 месяца
-
Підкажіть будь ласка, чи можна подати запит на foil less visa після того, як паспорт вже був зданий у візовий центр на вклейку візи? У мене є ще один діючий закордонний паспорт, за яким я теоретично можу вилетіти до Канади з foil-less visa. Справа в тому , що в Гаазі мені озвучили термін очікування на вклейку візи мінімум 12 тижнів. Так довго чекати у мене немає можливості. Чи можна отримати візу foil less, а паспорт з фізичною візою потім забере довірена особа в Нідерландах і мені надішле в Канаду? Чи після відправки паспорта в IRCC вже не дозволяється просити про foil less visa ?
-
Доброго ранку, скільки днів чекали на кур'єра після отримання повідомлення про передачу документів кур'єрській службі? 5й день і нічого
-
Добрый день community. Подскажите пожалуйста, если есть действующая вакцина, нужно ли делать пцр тест до въезда и после? И какие документы, кроме загран. пас. , нужно иметь в аеропорт чтобы получить ворк пермит? Thanks a lot.
-
про вакцини travel.gc.ca/travel-covid/travel-restrictions/covid-vaccinated-travellers-entering-canada#determine-fully
-
Так
-
Вчора була у Львові,біометрику здала за 2хв ,можливо пройти здати біометрику на час раніше ,і якщо запізнились то приймуть .Люди тільки по запису ,черги немає -все 👍Не приймуть ,якщо інший день (але яка дивлячись ситуація),і зовсім не приймуть ,якщо запису немає зовсім НІЯК-кажуть ловіть дати і час через сайт.