UA to Canada CUAET
-
Підкажіть будь ласка. А український паспорт потрібно перекладати для анкети?
-
Є і загран і є звичайний український. Я за звичайний внутрішній український питаю.
-
Привіт. Що буде, якщо не надіслати паспорт для вклейки візи протягом 30 днів з моменту отримання відповідного запиту в особистому кабінету?
Попередньо прийшов лист, що візу одобрено. У листі вказано, якщо не надати паспорт протягом 30 днів, то заявку буде скасовано.
СКАСОВАНО заявку чи візу? По електронному варіанту я маю право вилітати до 20 жовтня цього року. Якщо паспорт не надам, то не зможу?
-
не нужно.
-
изнутри на куает нельзя податься, внутри подача на визу происходит на общих основаниях. то есть при наличии ворк/стади пермита.
-
Добрый день всем! Подскажите пожалуйста, на CUAET подали (муж и жена). Детям тоже надо отдельно открыть анкету и заполнять так же как взрослым и записать на биометрию? У детей есть только Свидетельство о рождении и сертификат идентификации. На загран подали только что в Консульство в Гамбурге.
-
Я б вам радив подзвонити на горячу линюю та напряму запитати
-
читайте закреплённое сообщение. на ваши вопросы там есть ответ. по поводу свидетельства — нужно перевести на английский и подаваться. но проще вписать ребёнка в паспорт.
-
Тобто, на основі того, що в мене буде ворк перміт, я повинна буду подати на продовження їх візи?