UA to Canada CUAET
-
связывайтесь с ircc через горячую линию или кризисную форму.
-
нет, каждому заявителю нужно подаваться на основании своих документов.
-
Можно поехать без вклейки? А на каком основании пускают?
Это же сильно ускорит процесс! Подскажите пожалуйста как правильно въехать без вклейки и где вклеивать в Канаде. И дают ли на таможне ворк пермит в таком случае, если въезжаешь без вклеенной Визы?
-
Деякі хочуть себе підготувати, підівчити англійську, поліпшити свої скіли, щоб потім не просити 3000 канадських у держави...
-
Я так само роблю - прокачую скіли і через рік всією родиною до Канади. Підготованим і мотивованим на іміграцію.
-
Хороший план, також його притримуюсь) єдине - сподіваюсь, що із видачею ворк перміта все окей буде через рік
-
Ну то так…. Як буде вже….
-
Канада, як і більшість країн не визнає анексію Криму. Тому Україна.
-
Добрий день! У мене вийшов термін дії звичайного закордонного паспорту, не біометричного, я продовжила його на 5р., в ньому вписані неповнолітні діти. Я подала на цей документ заявки, пройшла біометрію. Чекаю на візу. Спитала у прикорд.служби - з України випустять по такому паспорту, а далі потрібно питати в консульства кожної країни, які будуть транзитні на шляху до Канади чи не буде проблем з таким документом. Подати на новий біометричний документ, сказали в ДМС, що цей паспорт треба здати, оскільки його термін закінчився, продовження немає значення, в систему це продовження не вносять.
Якщо нададуть візу, то не буде куди її вклеїти. І чи взагалі, якщо я його здам то чи дадуть візу, якщо його в базі видалять?
Як поступити правильно?