UA to Canada CUAET
-
Добрий день. Напішить і мені твх хто займається відправкою, будь ласка
-
Питання: переклад на англійську усіх документів завіряти в нотаріуса чи ні ?За скільки часу ставлять візу в паспорт? А якщо був канадський наказ про видалення (Removal Order) на один рік і при цьому плюс дитина народжена в Канаді ( Canadian citizen) варто подаватись на CUAET ??
-
Почему выскакивает ошибка Error: List your current country or territory of residence, then add all other countries or territories where you’ve lived for the past five years, for more than 6 month ?? Я добавил туда сперва Польшу, так как живу сейчас тут, потом Украину, в чем проблема??
-
Ребят, подскажите пожалуйста, после сдачи биометрии, вот такая информация в личном кабинете... Смущает тот момент ,что написано " когда мы получим вашу заявку" на английском языке тоже самое, проблема не в переводе. Кто знает, это норм или нет?
-
Привет всем. Кто-то отправлял дополнительные документы? И сколько ждали ответ?
-
Marriage certificate и документы где написано что я живу вместе с женой ( я не гражданин Украины)
-
Мій кейс. Подавали з хлопцем дві окремі візи, але а в aнкеті вказували що в нас common law partnership, обидва українці. Термін дії візи закінчується за день до кінця терміну дії паспорту. 17.06 - подача анкети 21.06 - біометрія у Варшаві на Модлінській 27.07 - валідація біометрії, через годину паспорт реквест 05.08 - приїхали в ЮК та відправили паспорт на вклейку до Лондону 15.08 - доставили паспорти DHL