UA to Canada CUAET
-
Доброго дня, отримую таке повідомлення(як на першому фото), хоча заповнені всі дані про роботу за останні 10 років. Може хтось знає в чому може бути проблема?
-
Зараз для українських аплікантів дата в 30 днів на біометрію не діє.
-
Ставили, що досі працюєте?
-
Що робити якщо WP не пришлов на почту. Віза вже вклеїна. До якого часу потрібно залетіти? І чи видалуть WP на місці?
-
А кто-то пользовался сервисом infobus?
-
Так
-
Мій досвід вклеювання візи в Варшаві. Везла свій паспорт (мені дали foilless visa, де вказали невірний парспорт, на старе прізвище, але я не помітила це вчасно та не писала нічого, просто дала новий паспорт, що в анкеті був вказаний), та паспорт чоловіка (в нього був запит на паспорт, але везла я набагато пізніше ніж 30 днів від запита, все ок, немає цього дедлайна, не писали нічого в кризову форму).
- 18.07 - Відправила обидва паспорти разом по Пошті Польській, без зворотньої доставки, з Вроцлава в Варшаву.
- 19.07 - паспорти прийшли в візовий центр в Варшаві, перевірила це на сайті пошти.
- 02.08 - отримала свій трек номер, лист від vfsglobal "has been received and is under process". Чоловік нічого не отримував.
- 10.08 - прийшли повідомлення в кабінет, що "Your application was approved" і мені, і чоловіку.
- 16.08 - лист від vfsglobal "has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in CVO"
- 16.08 ввечері - лист від vfsglobal "is ready for collection"
- 17.08 - прийшла зранку забирати свій паспорт та чоловіка, мене спитали свідотство про шлюб тільки (показала оригінал). В черзі провела трохи більше години.
Обом вклеїли візи до кінця паспорта (причому йому в Лондоні, а мені в Варшаві).
-
Вы о чём?)
-
Ні, просто приходиш і в порядку живої черги забираєш
-
Ваша дата народження
-
Да, закреп это хорошо, много полезной информации, но еще лучше если бы добавили больше вопросов которые в чате задают, особенно редкие вопросы, ведь информация нужна всем.
Допустим у меня ситуация на которую тут так и не ответили, может просто не у кого такого и не было. Я с семьей подавался на визу в одном аккаунте, еще в начале апреля, жена и дочь получили визу в течении месяца, а мне не приходит, я уже и писал в разные формы, отвечают либо ждите, либо как в последний раз (полтора месяца назад) Извините за задержку, вашу заявку мы перенесли в приоритетную очередь, и все, уже выходит что 5 месяцев жду, причем полтора типо в приоритетной очереди. Я видел сообщения на то что не как не повлиять на рассмотрение визы, но зачем тогда они отвечают на сообщения так!? Если все равно не известно сколько ждать. И само неприятно то что люди которые подаются не так давно, уже получают визы, а те кто давно ждут нет, еще не понятный вопрос как можно рассмотреть один аккаунт, и двоим из него одобрить а одному сказать жди!? Я так понимаю?? Много вопросов на которые нет ответов.
-
www.youtube.com/watch?v=k-8TmxgnAHk
-
Відправляти паспорт на вклейку треба поштою чи кур'єром? В чому різниця?