Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Подскажите пожалуйста, где отследить статус паспортов (отправили на вклейку), пришёл тренинговый номер
Куда отправили? На всф глобал трекать надо, все там делается
Добрий день! Порадьте, будь ласка, якою поштою в Парижі краще відправляти паспорт на вклейку: звичайною чи можливо є якась кур'єрська доставка
То ще в серпні було. 2-3 дні
Доброго дня На здачу біометричних даних у Львові Письмова згода заповнюється якою мовою?
А можно тогда контакт плз? Спасибо.
українською, той листок, де найбільше тексту. можна заповнити прямо там
Дякую
Можна. +38 063 317 9100 Якщо адміни не видалять🤷🏻♀️
Доброго дня. Отримала запрошення на вклейку візи. Підкажіть будь ласка, що необхідно мати з собою і де можна це зробити у Варшаві? Дякую за допомогу 🤗
Когда сдавали биометрию? Подскажите пожалуйста
Краще вже у Відень
Біометрію здавала півтора місяці тому. Теж у Варшаві.
Можно записаться как я знаю на сайте где на биометрию записывались, можно курьером отправить. Можно в почтовый ящик как курьер вникуть, но никто еще не написал где именно этот ящик в варшаве)))
Скажіть будь ласка, який є період часу для того щоб забрати паспорти після вклейки?
В межах тижня, особисто я їжжу кожен тиждень-два з Ужгороду. вожу і забираю паспорти
Що це коштує?
2000грн обидві сторони
Многие сейчас видят Канаду в радужном свете, но рекомендую глянуть это видео и взвесить все ли вы осилите 🤗
youtu.be/506YFvTT5r8
Кто летел air transat? Сильно прилираются к размерам чемоданов? Ручная кладь на 4 см больше,