UA to Canada CUAET
-
Доброго дня, може хтось знає якщо я отримала foil-less візу в кінці травня і її термін придатності до кінця листопада цього року, чи можу я віддати зараз паспорт на вклеювання візи якщо вже минуло 30 днів з моменту отримання листа? Дякую за відповідь!
-
Подскажите пожалуйста если одобрение получил в одной стране,то можно её вклеить в паспорт в другой стране?спасибо
-
20 вересня поштою у ПОЛЬШІ доставили паспорта на вклейку візи, трек номер не приходив і ніяких змін не відбулося у акаунті , сьогодні зателефонувала на гарячу лінію VFC global у Варшаві - відповідь через 3 тижні буде тільки внесення інформації про паспортні дані у систему 🙄 хто ще що знає ? Вони збирають 3 місяц паспорта і тільки тоді відправляють на вклейку ? Або через 3 тижні коли їм повертають паспорта вони вносять у систему ?
-
Коли ви відправляли паспорт ?
-
Подскажите, возможно знает кто нибудь. Я с женой и ребёнком хотим ехать по программе CUAET, но я уже нахожусь в Европе, а она с ребёнком ещё нет. Нам для получения визы нужно подавать как семья, но лететь в Канаду мы сможем по отдельности? Или только вместе? Хотелось бы чтобы они уже приехали, когда будет жилье.
-
Лететь сможете отдельно
-
Дякую
-
Кто то может сталкивался..если загранпаспорт просрочен,можно оформить справку в посольстве Украины,как я знаю,но эта справка для возвращения в Украину..можно по этой справке выехать в третью страну?к примеру если я нахожусь в Белоруссии,а по ней захочу выехать в Польшу,кто знает?