UA to Canada CUAET
-
Я лечу але я вперше , тому не маю уявлення як вам їх передати!
-
Це норма на сьогодні, чоловік теж здав 02.08 біометрію, анкета заповнена висить ще з березня
-
Скажите ребенку пол года паспорта у него ещё нет. Кто-то оформлял cuaet на маленького ребенка ? Какие документы нужны ?
-
С рождения можно делать загранку, у нас тоже малому пол года, но мы вклеили его фотку в паспорт маме, это делается за день и заполнили после этого форму на него, сами уже получили визу, но на детей судя по всему сейчас обработка заявок может длиться месяцами В случае подачи доков через фотку в паспорте мамы , маме должны вклеить две визы в паспорт, но мы пока ждём🤷♂️
-
Фармацефти і лікар дали таку інформацію. Якась проблема з цим. Особисто об‘їхала всі аптеки в окрузі - нічого нема. Тільки дозування для дорослих. Фармацефти пропонували таблетку розтирати і так давати дитині, але як дозуваням бути ніхто не знає. А якщо Ви знаєте де можна купити, то краще зазначте адреси аптек.
-
Добрий вечір Відправляв паспорт на вклейку візи в Канаді Паспорт прийшов до них за 4 а зворотнього листа ще не вислали вже пройшло більше 14 днів Підскажіть будь ласка можливо хтось мав вже досвід з цим Або ж має мейл до еміграційного центру
-
я ради интереса посмотрела — children`s tylenol в Ванкувере и ближайших городах просто нет. ни в rexall, ни в шопперс ни в лондон драгз. все sold out. вполне возможно, что тайленол солдаут не только в Биси.
-
ну, Оттава — не единственный город в Канаде. вы сказали, что в аптеках полно детского тайленола, я ответила, что у нас его вообще нет. и возможно не только у нас.
-
спасибо, но я не болею:) я удивилась, что участница написала, что ничего нигде нет и решила посмотреть, есть ли он у нас. очень необычно, что такие лекарства могут быть солдаут.
-
На здачу біометрії треба один роздрукований лист на здачу біометрії і згода
-
Я зазначила, що фармацефти вказують на проблему з поставками. Що закупка буде тільки після Різдва! Для дітей знайти зараз жарознижуюче велика проблема! Це по всій Канаді! Якщо десь є - то велика удача! Тому, хто їде - беріть з собою все що Вам потрібно.
-
В мене паспорт на вклейці завтра буде місяць, і ноль, просто ноль. Зараз здається в багатьох так. А ви куди відправили паспорт?