UA to Canada CUAET
-
Значит мне можно в любое время до этой даты прилететь и гарантировано получить WP?
-
Здравствуйте) Подскажите, пожалуйста.. Подавать анкету на ребёнка нужно как его представитель? Или нужно заполнять анкету аналогичную мне?
При первичной подаче анкеты по программе
-
я бы избегал слова “гарантированно”, как показывает случай выше, офицер на границе может решить что угодно - плюс нет гарантий, что вам не дадут WP с датой окончания действия из этого письма. а так да, все должно быть именно так
-
Я не поняла этого по скрину двух строчек. Полезла поэтому в свое письмо. Тогда узнала 😀
-
Дякую! А якщо по контракту ми маємо попередити арендодавця за 3 місяці до виїзду, то виходить що треба буде ще 3 місяці жити в Німеччині, в той час як по Канадській візі вже теж відлік 3х років розпочався? Чи може можна виїхати раніше типу як через спеціальні обставини що ми покидаємо країну?
-
В каких случаях на границе могут не дать WP при условии что твоя заявка worker?
-
Тоже самое и у меня, напишите пожалуйста как разрешили .. у меня по трек номеру в vfs global ничего не показывает что происходит с паспортом
-
???
-
Ждать. Есть много у кого супруги, дети ждут по 5 месяцев. Особенно если это иностранцы. Есть группа с подобными кейсами.
-
Пост з іншої групи
Спеціальна програма Canada-Ukraine authorization of emergency travel (CUAET), яка спрощує отримання віз та дозволів на роботу для громадян України завершує дію 31 березня 2023 року. Це означає, що ті, хто ще думають про Канаду, повинні поквапитись. Якщо у вас є віза до Канади, ви повинні отримати дозвіл на роботу (в аеропорту Канади) до 31 березня 2023 року. Чи буде програма продовжена, змінена і таке інше - про це не знає поки ніхто. Думаю, ситуація буде залежати і від війни, і від кількості українців, які прибули до Канади, і політичної волі канадських урядовців. Будь ласка, довіряйте тільки офіційним джерелам. Ось офіційний урядовий документ, який встановлює дати та спеціальні умови програми.
-
t.me/UAtoCanada/153315
-
Привет всем, вклеили визу, может кто подскажет почему не worker а visitor??
-
Рабочий Пермит в аэропорту . В каком городе вклеивали
-
Если подавались до 1 июля то это нормально,
-
если вы подавались до июля, значит визитор.