UA to Canada CUAET
-
Доброе утро. Подскажите может кто сталкивался , подали на визы , находимся в Израиле. Нам с женой уже вернули паспорта с визами , а на ребенка 7 летнего всё ждём обработки заявки. Когда супруга забирала наши паспорта из центра , спросила на ресепшене, ответили что надо подать заявку на проверку заявки. Подали на проверку , и тишина.
-
К моменту вылета будет новый паспорт
-
Там можно записать на один прием несколько человек
-
Доброго ранку. Підкажіть будь ласка, що означає це повідомлення: The decision envelope for your application, tracking ID No. 20221024ROBUPKT48263 has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in CVO. Regards, VFS Global
-
За мужа подала анкету 7 сентября... С тех пор р ждём...
-
Це значить, що візовий центр вислав ваш паспорт до консульства на вклейку візи.
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, по свидетельству о рождении кому-то одобряли?
-
Добрий ранок! Допоможіть будь ласка,потрібно відіслати паспорт на вклейку з Ісландії в Лондон і назад щоб він повернувся. Бачу на сайті є ,що можна оплатити двосторонню доставку. Тільки не розумію на яку пошту після оплатити заносити документи? Як це відбувається хто може підказати,буду вдячна🤗
-
Доброго дня, вибачте, але не знайшла ніякої інформації по такому питанню. Батько дитини позбавлений батьківських прав, не спілкується і де він знаходиться мені невідомо. Тобто дозволу на виїзд отримати не зможу. Але в мене є судове рішення про розлучення і про позбавлення батьківських прав, скажіть, будь ласка, як мені це все оформити? Чи потрібен повний переклад цих документів, чи якось їх необхідно завірити? Дуже дякую за будь яку допомогу!
-
Добрый! Кто знает, в чем дело? Что не так(( 😱 отправляла фото и запрос на паспорт младшего для sjtd (
-
Пишет что ошибка в ведённых данных, в номере ошибка
-
Всім привіт! Можете підказати хто яким перевізником відправляв паспорт на вклейку з України?
-
В каком номере ?😫 я просто распечатала лист с апрувом, больше ничего не заполняла 🙈