UA to Canada CUAET
-
Ніяк вже не видалиш, просто відправляйте на вклейку
всім вклеюють візи навіть хто протерміновує 30 днів і вже тут купа писало, що вклеюють
поки дочекаєтесь відповді
кризова форма певно завалена повідомлення наших людей і вже нічого мудрого не відписує
-
Я только 2 дня как отправила документы в Мадрид. Жду теперь. Запрос на паспорт пришёл через три недели после сдачи биометрии (но этот этап был в Варшаве). С детьми там другая ситуация, очень долго ждут. Кстати говоря, отправила паспорт с задержкой в месяц. Вот теперь посмотрю что будет)
-
Добрий день. Скажіть, будь ласка, чек про оплату доставки паспортів назад чи якийсь інший? Дякую
-
Если сдал биометрию, первый пункт тоже надо подписывать?
-
ребята кто получил пригл на вкл детям маленьким ( подавались по св о рожд)?
-
Ждите,мужу пришло 2.10 а мне через 15 дней
-
а нам не приходил запрос на перевод св о рожд? уже 2 мес ждем нет реквеста
-
Он может и не прийти, но офицеры не читают документы на рус/Укр языке, они их не знают... Я ждал как вы видите почти полгода... Вы 2 месяца...
@underwod реквест - это original passport request - запрос паспортов для отправки в визовый центр для вклейки визы в паспорт
-
Привіт всім, я дивився по чату, що так роблять. Хотів спитати більше деталей, якщо хтось так робив. Ми отримали original passport request, і знаходимось зараз в Берліні, чи реально без запису піти в візовий центр і віддати паспорт, чи бажано поштою відправляти? І чи треба їм заздалегідь дзвонити, чи якось повідомляти, а потім самостійно забрати коли буде готово, дуже не хочеться відправляти поштою, знаючи, як працює пошта в Німеччині.