UA to Canada CUAET
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, есть ли возможность в 16 лет без родителей полететь в Канаду по CUAET?
-
Так, в Бухаресті
-
Добрий день! Підкажіть,будь ласка,заповнюю анкету на родича. В нього була перерва в роботі,під час якої він отримав робочу візу в ЄС. Але майже за кілька днів на роботі отримав травму і повернувся додому для лікування.Після одужання знов влаштувався на попереднє місце роботи,де працює по цей час. То як правильно буде заповнити анкету за той період- безробітний чи вказувати оті кілька днів? Не знайшла в інтернеті потрібної відповіді. Дякую!
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка хто летів вже. Якщо пересадка в Торонто а далі летиш до Вініпегу то де потрібно оформити Перміт і Торонто чи можно в Вінніпезі?
-
Мне выслали tracking ID no. Подскажите что с ним делать?
-
Торонто
-
Дякую,бо пересадка 4 години в Торонто боюсь вистачить часу чи ні?!
-
Дякую
-
Конечно, у всех так. В WP потом будет написано CUAET
-
Прийшли OPR на мене та на жінку. Приблизно місяць від подачі заявки. На дитину ніц, тишина. Питання чи можна щоб хтось один відвіз паспорти на вклейку? Чи то тільки особисто, жінки паспорт не візьмуть. От написав до візового а вони як роботи підписують що у вашій країні немає можливості...опять копіюють шаблони а не читають що я їм пишу...
-
Добрий день, знайомі подали на візу але паспорта дійсні до 2023 і 2024 року. В такому випадку, наскільки я розумію, візу на 3 років не дадуть. Не мають достатньо часу щоб поновити паспорта, скажіть будь ласка чи зможуть вони поновити цю візу пізніше якщо вони ще не полетять в Канаду