UA to Canada CUAET
-
Добрий день! Підскажіть будь ласка. Збираємось з дітьми (2 і 4 роки), летіти в Канаду з Бухаресту. Чи потрібна мені довіреність від чоловіка на дітей . Чоловік вже в Канаді .
-
всім привіт! при заповненні анкети випадково вказав рік народження відмінний на один рік від вказаного у паспорті, проте отримав направлення на біометрію. цікавить, чи це може вплинути на остаточне рішення?
-
Возможно на Айфоне так но на Андроиде когда начинаешь печатать текст пропадает скрепочка с помощью которой добавляет фото (
-
на айфоні не пропадає. ну кому як зручно — це вже не моя справа)
-
неважно сколько они еще действуют, важно, сколько времени назад были выданы
-
тогда я не понял - что на что вы хотите поменять? канадские на канадские? их можно менять начиная с полугода до конца действия. если другой страны на канадские - есть смысл менять только если стаж хотя бы два полных года
-
Друзі, допоможіть. Потрібно підтвердити, що я завтра буду, але видає помилку, що робити?
-
Доброго вечора, цікавить теж якою поштовою службою краще відправляти паспорт до Варшави і за якою адресою, поділіться досвідом будь ласка)
-
Вітаю усіх! Заявку відправили ще 5.10.2022 і досі пише що вона обробляється, це нормально, як у кого , напишіть будьласка.
-
Тут люди с апреля ждут обработки после биометрии так что это очень нормально А вот я например в августе подал и уже пришел паспорт реквест у всех по разному
-
Дякую, ми ждем еще только обработку нашей заявки. До слави биометрии еще даже не дошло