UA to Canada CUAET
-
ни в какую - я одно время получал в ней зарплату, и регулярно использую как средство транзита. долго не держу. а так я видел BTC и по $3500 после 20000
-
Я відправляв DPD, на наступний день паспорти були вже в візовому центрі. В принципі можна і звичайною почтою польською, якщо в відділенні є курьєрська доставка, і обовязкого додати смс повідомлення про те що пачка доставлена. В DPD, вартість курьєрської доставки 15злот, та в принципі думаю по Польщі, в будь якій службі доставки ціна буде такою. Всі паспорти в одному конверті відправив. Забирати паспорти будемо самі, тож доставку на адрес в зворотній бік не оформляв.
-
Запрос на биометрию обычно приходит в течении суток после отправления заявки
-
Дякую!
-
Вы можете позвонить в транспортную компанию котлрую оплачивала это раз.они скажут постул к ним паспот или еще нет. А вообще отследите свой паспот по трек нрмеру если вам его выслали.это два.
-
хто знає чи це критично? адже я при заповненні анкети прикріпив скан паспорта де вказаний інший рік народження і отримав біометрік колекнш леттер
-
Записались з дружиною на біометрію з одної електронної пошти,прийшла відповідь-запрошення.Чи не буде проблемою те,що reference number однакові просто /1 і /2 в кінці,чи з різних пошт треба було реєструватись?Я в листі вказував і свою електронну пошту і пошту дружини,запрошення на одну дату і один час
-
я не могу сказать, какие именно проблемы у вас будут, но вас везде идентифицируют именно по комбинации ФИО+дата рождения, поэтому в ваших интересах исправить эту ошибку как можно быстрее
-
Підкажіть будь ласка для того, щоб в перспективі отримати pr, водійські права, які документи треба взяти з собою у Канаду і відповідно які треба перекласти? Цікавить особливо останнім часом додаток до диплому вже з перекладом на англійську. Чи треба всеодно його перекладати?
-
дякую за відповідь. вже заповнив crisis form сподіваюсь вона розповсюджується і на програму cuaet
-
- пункт два правил чата;
- какое отношение это имеет к CUAET?
-
t.me/UAtoCanada/173571
приложение к диплому нужно переводить вместе с дипломом
права - зависит от провинции. для Онтарио понадобится справка о водительском стаже, например, для большинства остальных ничего не нужно
-
Ні, ми так зробили і прийшло повідомлення, яку залишити, але ми написали в кризис форму, що допустили помилку у прізвищі. Віза вже вклеєна але розглядали найдовше зі всіх наших знайомих. Раджу написати зараз в кризис і вони виправлять помилку ,на протязі 14 днів прийде повідомлення. Успіхів вам