🍁Ми прилітаємо у Монктон. Будь ласка допоможіть нам.
🍁Всім привіт,
Моє ім’я Денис, мені 31 рік і я шукаю допомоги в Монктоні. Я з дружиною Юлією (29 років) та нашим сином Михайло (7 років), ми вирішила переїхати з України (Херсон) в Канаду (CUAET) для спокійного життя. Ми приїжджаємо в Монктон 10.12. Ми будемо вдячні за БУДЬ-ЯКУ допомогу та інформацію про:
🍁 Прихистити нас трьох 👨👩👦 на перший час, поки ми знайдемо інший варіант. Розглядаємо як безкоштовні, так і платні варіанти.
🍁 Зустріти нас в аеропорту (наш рейс прилітає 10.12 (субота) о 13:40).
🍁 Показати нам трохи місто, познайомити з громадським транспортом та основними місцями, особливо школами.
🍁 Підсказати де і як оформляти необхідні документи.
Ми чудово розуміємо, що держава фінансово не підтримує людей, які надають притулок Українцям. Тому ми обов’язково та одразу домовимося про тривалість нашого перебування у цих людей. Ми адекватні та товариські люди. Якщо щось зміниться, чи господарі попросять шукати інше житло, то ми одразу будемо переїжджати на інше житло. Ми будемо шукати декілька варіантів за здалегіть. Ми пристойні люди, і в жодному разі не сідатимемо на шию господарям. У всіх життєвих ситуаціях ми поводимося пристойно. Якщо ще видають одноразову допомогу, і ми її отримаємо, ми плануємо відразу переїжджати на самостійне житло, шукати, звичайно, будемо його заздалегідь. Попередню роботу я вже знайшов, але мені відповіли, що я маю перебувати в Канаді, оформити всі необхідні документи для перебування в Канаді, і прийти на співбесіду особисто для остаточного підтвердження. Ми чудово розуміємо, що в Канаді нам ніхто нічого не винен, і міграція це не туристична прогулянка. Ми переглянули безліч сайтів з підтримкою житла, написали в кожне розміщене оголошення в Монктоні та окрузі, яке нам підходить, і продовжуємо далі моніторити та шукати.
За своє життя я побував в половині країн Європи, але чесно кажучи, переїжджати на інший кінець світу ДУЖЕ СТРАШНО. У той же час, Канада така привітлива та підтримуюча. Ми поважаємо працю волонтерів і дуже цінуємо те, що ви робите для українців та України! Ми віримо , що знайдемо нових друзів та своє місце у вашому суспільстві!
Ми сподіваємося, що у вас є інформація, яка нам допоможе. Чекатимемо відповіді від Вас. 🇺🇦🇨🇦
🍁Дякую, що приділили нам час!