UA to Canada CUAET
-
Нет, на визу вы просто подаете новую заявку с новым паспортом
-
Благодарю за пояснения)
-
я би дала вам лінк на профільний чат, але на жаль я не «мужик».
-
не знаю, як з цим буду жити. тоді спробуйте пошук по чату, там все є.
-
Дуже дякую! Тобто мені необхідно подати себе на візу на підставі work permit, а дитину подавати по процедурі outside Canada? Це така ж сама заявка як на CUAET? Я можу тільки дитину подати?
-
Всім привіт, питання щодо відправки паспорта на вклейку візи. Я прилетіла до Канади по електронній візі і наразі намаюсь заповнити заявку на вклейку фізичної візи, але є питання щодо документів які потрібно додати до заяви. Чи може хтось допомогти з вирішенням даного питання? Можливо тут є такі в кого була така ж ситуація
-
В закрепленном сообщении
-
так, це така ж заявка через портал, не через ircc account. мінус в тому, що офіс, який буде розглядати заявку — не канадський. потрібно буде завантажити пояснення, що дитина вже в Канаді, але по візитор рекорду, і податись по звичайній процедурі inside Canada не може. ви подаєтесь на візу на підставі ворк перміт через ircc account, лінк є в закріпленому повідомленні, там все супер детально описано.
-
Дякую за відповідь та приділений час! А підкажіть ще, будь ласка, чи можу я подати дитину на study permit та полегшити собі життя?)
-
Вопрос для тех, кто отправлял заявку на вклейку визы, когда приехал в Канаду по foill es Сколько вы ждали? А то я уже жду больше месяца и не могу понять, нормально ли это
-
скільки дитині років?
-
в середньому декілька тижнів. ви все правильно подали, як у інструкції?
-
ви плануєте у найближчому майбутньому виїжджати і повертатись до Канади? якщо ні, то я би просто подалась на візу і все.