UA to Canada CUAET
-
Велике дякую.
-
Добрий день! Підкажіть чи запрошували ви підтвердження додатково при відправці? Дякую! Potwierdzenie odbioru- жовта окрема бумажка заповнюється Стою на пошті)
-
Краще йдіть та спитайте, тим паче що ви поряд живете
-
подскажите, пожалуйста где искать эту кризисную форму?
-
Спасибо
-
Не правда, до 17 включительно и с 61 включительно не сдают, значит сдают с 18 до 60 включительно. Ориентироваться надо на полный возраст
-
навіщо гадати, заповнюєш анкету, якщо біометрія потрібна - прийде запит :)
-
Я отримала візу ще місяць назад, а мій чоловік ні. Бідний по 5 разів на день заглядає подивитися чи не змінився статус 😂😂😂 нервує, що йому одному не встигнуть дати та й закриють програму 😄
-
Так, в них там своя группа є, хто чекає візу, там такі страшилки пишуть, зайнятися нема чим людям, плітки збирати. Хтось довше чекає, хтось швидше, чим він отримав, хто зна у якому порядку вони там розглядають, але ж розглядають, всім дадуть у свій час 🤷♀ Там деякі ще й дратуються, що Канада не так допомагає 😄🤦♀
-
Я отправил свой паспорт для получения визы. С почты пришло письмо, что паспорт на месте. Звоню на горячую линию, паспорт не видна в базе. Я очень переживаю, уже 20 дней прошло
-
Є такі жінки, чоловіки яких вже 6-8 місяців чекають візу ( іноземці) Сама чекаю чоловіка іноземця, в мене і в дітей вже є візи