UA to Canada CUAET
-
Доброго ранку! Якщо сам забираєш паспорт,то які документи треба пред*явити? Копію свого паспорта,чи що?
-
ахах) дякую)
-
Доброго дня Підкажіть буть ласка які документи варто брати з собою до Канади ?які документи по приїзду в аеропорту потрібно ? Як з медичним оглядом варто проходити в Україні і платити за це гроші чи вже по приїзду в Канада краще пройти . Дякую ❤️
-
віза не переноситься і не переклеюється. беріть з собою два паспорти — в’їжджайте з діючою візою у старому паспорті, а по новому паспорту отримаєте ворк перміт.
-
На моём личном опыте, я брал всё, но по факту нужен только паспорт. Я печатал всё что у меня было и вроде максимум что нуэно это письмо подтверждения одобрения ворк пермита, и то вроде как его можно в електронном виде показать. В канаде медосмотр будет дороже. По факту он нужен для обновления ворк пермита для снятия ограничений по работе с детьми и тд. Но правда в том что Пограничный офицер скажет обновить ворк пермит позвонив по номеру который абсолютно всегда перегружен. Я уже 3 месяца дозвониться не могу
-
Смотрите турагенства, многие этим занимаются
-
Добрый день Подскажите, как/куда из Гамбурга отправить свой паспорт на вклейку канадской визы ?
-
Добрий день! Мені потрібно відправити свій паспорт на візу, я знаходжусь зараз в Брюсселі, та в Бельгії взагалі немає візових центрів, найближчий знаходиться в Дюссельдорфі, Німеччина. Я написав їм декілька мейлів, щоб вони пояснили мені як правильно відправити свій паспорт, та вони відповідають кожен раз одним і тим самим листом. Підкажіть, будь-ласка, як правильно оформити заявку на його відправлення, як його відправити і скільки воно буде коштувати? Це мені потрібно два рази "One-Way" і ще додатково "Additional" для Бельгії, що в сумі буде 80.05 EUR? Чи я щось неправильно розумію? Може хтось відправляв вже так, знає, допоможіть, будь-ласка?!
-
На сайте визового центра есть информация и реквизиты для оплаты. Адрес доставки и обратно адрес указываете свой. Отправляете курьером и получаете курьером