UA to Canada CUAET
-
Немаю терміну На сайті пише що для українців терміну немає
-
Можете, я також з телефону заповняла
-
Строк вклейки візи 30 днів. Тільки біометрію для українців скасували строк. Якщо вчасно не встигаєте відправити на вклейку, то дадаєте лист супровід з поясненням ,по якому приводу ви спізнились. Затримка в отриманні закордонного паспорту , наприклад,поважна
-
Я скачувала на телефон аплікашку яка фотографуючи документ переводить його у pdf формат. Дуже зручно
-
А без поважної все анулюовують ?
-
З 16 років дозвіл батька не потрібен, більше того, дитина сама має право перетинати кордон
-
Скажіть будь ласка ще одне питання, брат з жінкою хочут податися, але в них немає біометричних паспортів, треба робити нові?
-
Підкажть будь-ласка - в ситуації коли в прізвищі була допущена помилка, ми відправили запит на коррегування чем веб-форму, та перед цим отримали листи щодо здачі біометрії (звичайно з помилкою в прізвищі в одного з нас) , чи варто реєструватись на здачу біометрії зараз та чи можна буде на місці з документами це виправити там ? (справа в тому що в нашій країні здати немає де, а на наступному тижні якраз будемо в місті де можна здати, тому дуже хотілось спробувати зробити одразу а не летіти окремо потім) Буду вдячний за поради та досвід
-
Ні не анулюють)) але це ж за межами правил, то може затягнутися..краще вічливо пояснити щось,
-
t.me/UAtoCanada/174833
-
Добрий день! Ми з чоловіком і маленькою кішкою та двоє наших друзів шукаємо житло з 16 грудня. Бажано окрема квартира чи будинок з 2+ спальними кімнатами. Ванкувер та все що поряд. ⏳Строк- місяць і більше. 💸Бюджет до 3500 Cad$. Можливо хтось виїзжає або має контакти куди звернутися 🙏
-
Дикую
-
vancouver.craigslist.org/search/apa vancouvernashdom.com/rent/ до 3500 в месяц на рынке очень много всего есть - здесь в любом случае нельзя пересдать квартиру, из которой выезжаешь, новому жильцу - только через новую lease application хозяину. по второй ссылке контакты всех rental apartments и иногда даже availability