UA to Canada CUAET
-
спасибо большое за информацию 🤝
-
Добрый день. Підкажіть будь-ласка, якщо відправляти паспорт на вклейку візи у Варшаву, чи можливо оформити зворотню доставку поштою у другу країну ЄС? Бо на сайті знайшла тільки те, що це доступно тільки для Польші
-
Ничего трудного там нету, но от качества заполненной анкеты зависит срок её рассмотрения, в целом есть много видео в Ютубе по заполнению, думаю справитесь, мне заполнял товарищ точно так же как и себе получили оба через 2-3 месяца
-
Там все просто Вот вам ссылка там все описано safina.tours/catalog/viza-v-kanadu-2022/
-
в ютубе полно видео по заполнению. заплатите мошенникам, они потом вам заблокируют вход в личный кабинет и будут шантажировать. не раз потом здесь в чате просили помощь, пАмАгите, что делать. или неверно заполнят. вы ответственны за данные а анкете, а не те, кто ее заполняет. потом с вас будут спрашивать, а не с них и вы не скажете, ну мне вася заполнил, это все он виноват
-
Я тоже своей семье делала и семье подруги - мы на вклейке уже а подруги семью до сих пор биометрию после сдачи рассматривают , это Рулетка
-
привет всем. кто сдавал био в анкаре или стамбуле . сколтко ждали до получения pasaport request
-
Какие варианты курьеров есть из Варшавы не могу найти мамы паспорт . 14 был отправлен курьером не написали ни трек номер ничего , в вфс звонили они сказали ищите или пишите в службу поддержки , писали тоже тишина . Я не думаю что там много служб .
-
Підкажіть, будь ласка В чому може бути проблема при заповненні анкети Всі робочі періоди від інституту прописані з 2003 по 2022 рік Але система «Свариться» і не зберігає інформацію про роботу Заповнила спочатку від сьогодні до 2003. Не спрацювало. А потім в зворотньому порядку. Теж саме. Нічого не допомагає… Допоможіть?
-
Если вы учились и в этот период работали то система не пропустит , работа должна заполнятся от 2012 - 10 лет Удалите одинаковые периоды или работы или учебы И пропусков не должно быть , месяц в месяц со след датой
-
Тому що потрібно щоб було з дня у день чи місяць у місяць, вже не пам’ятаю як там точно. Тобто якщо ви працювали в компанії Х з 12.12.2018 по 12.10.2019 то якщо до іншої роботи був місяць пропуску чи ще щось не можна вказати наступне місце як з 12.11.2019 а тільки з 12.10.2019, я бо якщо з 12.10-12.11.2019 ви не працювали, то заповнюєте окремо що були безробітний
-
Привіт, поділюсь нашим досвідом, можливо буде корисно комусь. Подавались сімʼєю, 2 дорослих і дитина у Відні. Весь процес від подачі заявки онлайн до отримання паспортів зайняв 3 міс і 10 днів. 9.09 - подали заявку 10.09 - лист запрошення на біометрію 30.09 - здали біометрію у Відні 9.11 - Biometrics validity letter 9.11 - Original passport requests (тільки на дорослих!) 17.11 - відправили паспорти до Відня через DHL (всі три паспорти, на дитину НЕ було запрошення) 29.11 - перший паспорт прийшов на вклейку та аплікейшн був схвалений (прийшов трекінг номер та статус) 1.12 - перший паспорт повернувся до VFS 30.11 - прийшов POE introduction letter для першого дорослого 8.12 - два інші паспорти прийшли на вклейку та аплікейшени були схвалені (прийшли трекінг номери та статуси) 9.12 прийшов POE introduction letter для другого дорослого 12.12 - два паспорти повернулися до VFS (ось тут стало ясно що всі 3 паспорти повергулись до VFS). 12.12 - я надіслав запит через сайт (відкрився тікет) з питанням чому не відсилаються паспорти (я ще не знав що паспорти були розділені для вклейки, і думав що вони вже з 1.12 чекають на відправку). 14.12 - перша відповідь на тікет, вони бачать тільки один паспорт, тому далі я вказав їм трекінгові номери всіх трьох паспортів та попросив відправити їх всі разом. В пакеті документів був чек на одну курʼєрську відправку. У відповідь вони пояснили, що треба кожен паспорт оплатити. ВАЖЛИВО - виявилось, що сплачувати за курʼєрську відправку треба окремо за КОЖЕН паспорт. Сплатив, відправив підтвердження прямо в тікет по імейлу, в той же день підтвердили що передали на відправку. 19.12 - всі три паспорти доставив курʼєв DHL прямо додому, кожен в окремому конверті. Не знаю чи це загальна практика, але всі наші паспорти з одного аплікейшена, які були відправлені до VFS в одному конверті, далі VFS відсилали на вклейку візи до посольства окремо. Дитині (8 років) вклеїли візу БЕЗ наявного запрошення на паспорт. Назад також кожен паспорт був відправлений в окремому конверті, окремо оплаченому.
-
Доброго дня. Потребую колективну пораду. Прийшло повідомлення: You scheduled an appointment registration for biometric enrolment at the Canada Visa Application Centre (CVAC) on 05/01/2023 at 11:00. Це ж типу п'яте січня, чи перше травня? Знаю що пишуть і так і так…