UA to Canada CUAET
-
😍😍😍😍😍
-
Tap Portugal
-
если он с итальянским паспортом, то ему виза не нужна. он себе оформляет eTA и летит в канаду по нему. в аэропорту показывает свидетельство о браке с гр.украины (с переводом) и получает work permit. поиск по чату eTA если ему не нужен wp, то он просто летает туда-сюда по eTA как турист
-
Ок спасибо большое
-
Дякую !
-
Напишу наш досвід з отриманням віз для дітей , подалися великою родиною ще в липні , в серпні сдали біометрію в Варшаві , перша отримала бабуся одразу після нашої біометріі ( ій не треба було сдавати ) ми отримали запрос на вклейку в вересні , а дітям так нічого і не було ( писала в кризисну , дзвонила на гарячу лінію в Канаду, нічого так і не прийшло ( В листопаді вирішила ризикнути і відправила дитячі паспорта без запрошення у Варшаву ( поклали туди в конверт наші копії паспортів , копії вклеєних віз , роздрукувала лист який відправляла в кризисну , переклад свідоцтва про народження , і дитячі паспорта ) і за 2 тижні прийшли перші повідомлення від VFC global , в кабінеті без змін , через тиждень паспорта були готові , забрали з вклеєними візами всім 3 дітям , в кабінеті так нічого і не з’явилося ( візи вклеїли в Варшаві ✊🏻 Це не рекомендація як можна робити , просто власний досвід , вирішили що півроку ще чекати не зможемо
-
Вам від візового центру теж не приходив лист, що паспорт приїхав і можна забирати? Бо я отримала лист ще 5го грудня, що паспорт виїхав до Варшави з ircc і на цьому поки все. І не знаю, що робити, бо не я паспорт буду забирати.
-
Подскажите пста что делать если нет возможности в течении месяца забрать паспорт с визой? Пришло сообщение что в канадском визовом центре будет только 7 дней. И если я не получу в течении месяца, то конверт будет возвращен правительству канады
-
Мы сами относили паспорт в вфс анкара, нам сказали без разницы что я сама приношу что сама забираю , платить нужно такую же цену как если бы курьером. Они же отправляют паспорта на вклейку не за свой счёт
-
Доставка курьером в украину не работает. Только по европе
-
В Стамбуле разные цены, если возвращается обратно в центр vfs - 180 лир, если доставка курьером домой то +325 = 505 лир
-
Нам сказали 387.5 за один паспорт .
-
Доброго дня група! Підкажіть будь ласка, коли в кабінеті створюю группу, то для дітей які мають паспорт зрозуміло, що обираєш паспорт, та номер документу. А от що вказувати коли одна з дітей вписана в паспорт батьків, що вибирати та який номер вказувати? Дякую за відповідь!
-
Первый паспорт мы отдавали лично 12.12, тогда мне сказали в Анкаре что разницы нет и всё равно платить 387 . Дали детальную инструкцию как отправлять дальше по почте если ( такая же цена) вот перед НГ отправляла ещё два паспорта уже MNG