UA to Canada CUAET
-
Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, чи знаєте як відправити паспорт на вклейку візи і забрати його звідти? (найдешевший спосіб) Паспорт потрібно відправити з України.
-
При заполнении анкеты указывал даты , заполнял для себя и девушки , по ошибке ещё прикрепил к ее анкете свою визу . Теперь вот не знаю как быть , дадут ли билеты , учитывая что мы в гражданском браке , плюс ошибка а анкете , а со временем , в случае отказа , цена на билеты растет ...
-
Всім привіт, прийшов лист з vfs Berlin про passport collection . Відправляли з Польщі, кур'єра назад не сплачували бо не знали чи вони відправлять до Польщі. Тепер в цьому листі вже уточнення зі списком конкретних країн і Польщі там немає, тому вони не можуть відправити нам паспорт на нашу адресу. Також є пропозиція забрати самостійно, але не написано скільки паспорт може чекати. Бо відправили ще дитячі паспорти і хотілося б вже їхати за всіма одразу. Підкажіть будь ласка хто має інформацію по Берліну - скільки паспорт може чекати у візовому?
-
доброго дня. Ті хто в Польщі давно. Якщо людина з українським паспортом вже 6 років проживає у Польщі і подається на візу CUAET, то чи впливатиме ця віза на отримання картки сталого побуту? чи продовжать вид на жительство у Польщі? Можливо хтось стикався з цим питанням. Знаю, що на тимчасовий захист в деяких країнах ЄС впливає канадська віза.
-
Всем привет. Вопрос , кто отправлял паспорта на вклейку в Турции и уже паспорта забрал - кто Вам вклеивал ? Анкара / Лондон / Оттава ? Интересно куда все же отправляют наши паспорта на вклейку...
-
Я не уверен, что это легко увидеть. "Issued at" — это какое консульство приняло решение о выдачи визы, а не где вклеили. У меня и у супруги разные IRCC офисы вклеивали, а Issued At одинаковое. В другом чате писали, что вклеивают визы в Анкаре, достаточно быстро.
-
То есть вклейка происходит внутри страны, куда отправил паспорт ? В посольстве тут ,да?
-
спасибо за ответ
-
Можно просто спросить в визовом центре, мне они все подробно рассказывали. Например, в Армении не вклеивают канадские визы, отправляют на вклейку в Варшаву (по их словам каждую пятницу).