UA to Canada CUAET
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, сьогодні вранці прийшов лист з записом на біометрію, але на основному сайті, коли перевіряю запис по Reference Number, то запису нема( І тут ще момент, що можливо випадково клікнула на cancel Appointment, запис може зявитися пізніше на сайті? Чи це скоріше я вже його відмінила?
-
Також цікавить це питання, віза worker але letter of introduction не прийшов ( вжеяк 2 міс пройшло , писав у кризис форму)
-
Насколько я понял, то вы можете получать ВП до срока действия в вашем письме! До 31го Марта - это возможность податься на программу! Никак не связанная с ВП. А где вы такую инфу находили?
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка, відправила паспорти на вклейку візи в Дюсельдорф, Німеччина 12.12.22 і досі немаю ніякої інформації де вони. Можливо хтось стикався з такою проблемою?
-
Теж саме, тільки в мене вже друга доба пішла..
-
Так
-
Подскажите пожалуйста, консент форму на ребенка я заполняю только вторую страницу? Вписывать ребенка данные, или свои? И что делать с подписью?
-
Может быть, у тех, кто долго ждёт, что-то не так с заявкой? Допустили ошибку и тд..