UA to Canada CUAET
-
Здравствуйте, есть кто-то кто переезжаю с Торонто в Калгари? Могу задать несколько вопросов? Буду очень признательна
-
Ще таке питання. Кажуть, краще групуватись у Канаді, бо так дешевше по житлу і взагалі. Чи є у когось досвід проживання одному? І взагалі чи легко було знайти житло? Я планую у Вінніпег, це не велике місто, але все ж хвилююсь. І чи важливо мати з собою багато накопичених грошей? Дехто каже, що арендодавці прискіпливі і просять докази, що ви платоспроможна людина. Я вже дуже хочу летіти, але не маю збережень. Знайома, яка там проживає, каже, що одразу дають виплату і багато роботи, тож не пропаду (+ є знання англійської на високому рівні). Чи є у когось схожі кейси?
-
Доброго часу доби! Підкажіть, будь ласка, хто стикався з таким: дитині вклеїли візу CUAET у паспорт мами, хоча дитина має власний закордонний паспорт (батьки написали в кризову форму щодо запиту на паспорт дитини якраз тоді, коли паспорт мами був на вклейці, і офіцери вирішили вклеїти одразу дві візи в мамин паспорт). Чи це нормальна ситуація для аеропортів, чи не буде проблем у разі посадки на рейс, якщо у мами в паспорті 2 візи - мами та дитини, а у дитини візи в паспорті немає? Дякую всім за відповіді
-
Адреса: www.google.com/search?q=%D0%B1%D1%96%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%80%D1%96%D1%8F+%D0%BB%D1%8C%D0%B2%D1%96%D0%B2&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=uk-cz&client=safari# Форма для запису: www.vfsglobal.ca/IRCC-AppointmentWave1/Account/RegisteredLogin?q=shSA0YnE4pLF9Xzwon/x/CQ1P0LBKn66dLdNUfueK+wj/xwjQV05sWPtysuvzK33QpdBmFs40JNu0YgAoIl0eA== Все це можна знайти, написавши в гуглі «біометрія львів»😉
-
Доброго дня. Якщо одобрили візу. Потрібно на протязі 30 днів відправити на вклеювання чи цей термін відмінили також?
-
Доброго дня, підкажіть хто в Україні робив справку про стаж водіння, можете показати як вона виглядає. Плануємо її зробити. Треба зразок. Дякую.