UA to Canada CUAET
-
Доброго дня, спільното! Поясніть мені, будь ласка, чи вірно я розумію, що коли заповнюю анкету для дитини, то вказую одного з батьків (який їде з дитиною), як опікуна, а далі відповідаю на питання за дитину, вірно? Не за себе? Бо там були питання про освіту, а дитина 2 роки немає освіти 🤷♀️ чи за себе треба? Я щось підвисла…. Дякую 🤍
-
доброго дня, може в когось була така проблема: не можу на сайті відстежити свою заявку (вже здав біометрію) ???
-
Так , заповняєте дані про себе як representative це лише на початку , коли ви вказуєте , що ви не від свого імені заповнюєте , і потім відповідно всі дані по дитині заповнювати . Там де навчання то просто вказати «ні» , так як дитина не вчилася ніде. У своїй заявці ви за себе окремо заповніть , ваше навчання ,роботу і тд . В самому кінці підпишете це своїм Прізвищем та Ім‘ям
-
Пришел паспорт реквест. Такой вопрос, мне сейчас 17 и биометрию понятное дело не сдавал. Но так как мне через 3 дня 18, то что с той биометрией, в плане все равно где-то сдают или нет? если собираюсь лететь. Кто сталкивался с подобным или знает, расскажите как оно все будет, спасибо 🙏
-
🚩🚩Прием психиатра покрывается страховкой по CUAET ?
-
Так, це зрозуміло, просто ця питання про освіту збили з пантелику 🫣дякую
-
Если вам нужно будет сдавать биометрию, вы получите об этом информацию
-
анкета одна для будь-якого віку. там буде питання і про сімейний стан дитини, яке інколи вводить людей в ступор)
-
вас можуть попросити відбитки пальців вже коли будете в Канаді отримувати ворк перміт в аеропорту. якщо вже віза схвалена, до вильоту точно нічого ніде не потрібно здавати.
-
Я вибрала single 😂
-
кризова форма — це запит онлайн) дзвонити на телефонну лінію можна через вайбер аут або скайп, так дешевше, чем просто з мобільного. перші 2 хвилини потрібно слухати автомат, потім, якщо повезе одразу агент, якщо не повезе — можна чекати і 20 хвилин у черзі
-
Добрый день, подскажите кто проходил мед.осмотр до приезда в Канаду, для того чтобы снять ограничения сразу в аэропорту. Когда лучше детям пройти до или уже в Канаде? Я так понимаю что в школу что-то нужно будет от врача, помимо прививок. Записываемся и от думаем самым в Варшаве проходить или с ребенком. Поделитесь опытом .спасибо
-
медогляд повинні проходити усі.
-
Навіть маленькі діти? 2 роки..