UA to Canada CUAET
-
#загубленийПаспорт Відправляли 4 паспорти ( сім'я 2+2 дітей) у Варшаву на вклейку, зворотня доставка проплачена. Повернулись сьогодні лише 3 паспорти, 1 паспорт дитини не повернувся, хоча в кабінеті пише одночасно у 4 осіб переданий на відправку. В кого була така ситуація? Що робили?
-
Наша сім‘я чекала з березня (біометрія здана у квітні) не було відповіді дуже довго. У липні видалили заявки і у вересні переподали. Після цього візуотримали у грудні я і дитина. Чоловік ще й досі чекає, але отримав листа з проханням надати CV і government jobs. Я вважаю, що нам переподача заявки допомогла, бо змінився мабуть офіцер, який її розглядав, але відповісти напевне не може ніхто. До речі, якщо видаляти заявку і переподавати, то поки прийде рішення, що заявка видалена проходить десь місяць (в нашому випадку так було).
-
щиро дякую.
-
я правильно розумію, я можу зараз ще записатись і все буде ок?
-
найти в закрепленном сообщении текст о том, что сроки сдачи биометрии отменены
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, що робити в цьому випадку, якщо пройшов термін запису на біометрію? Пізно побачили лист про те що треба здати біометрію до 17 січня. Сьогодні 24. Що робити????
-
один профиль и ответить "да" на этот вопрос
-
Скажіть, як краще заповнити анкету на сім'ю з трьох людей, де є чоловік, дружина та дитина? На кожного окремо створити профіль, та заповнити, чи з самого початку погодитися на групове заповнення? Do you want to apply for more than 1 person at the same time? (required)For example, you want to submit an application for yourself, plus your spouse and children who will travel with you or join you later during your stay in Canada.
-
Добрый вечер! Подскажите, ПОЖАЛУЙСТА, подались ещё в апреле с ребенком, визы нет, у ребенка паспорт уже закончился, но его продлили. Почему так долго не дают визу, уже почти 9 месяцев? И можно ли перерождаться, с новым паспортом ребенка? Может и себя перепродать с старым паспортом, на что это повлияет? Кто знает? Помогите,!!!
-
Внести изменения
-
Доброго дня, допоможіть будь ласка розібратися з OHIP, десь читала, що для отримання мед.страхування достатньо паспорту, ворк перміту та листа від хосту (як в моєму випадку) або банк стейтмент. Я прийшла сьогодні до service Ontario, але мене відправили назад, сказали, що я маю привести хоста фізично, він має заповнити анкету та таке інше. Такої можливості в мого хоста немає, бо він працює. Хто стикався з такою ситуацією? Чи давали комусь страхування за відсутності хоста фізично?
-
подскажите пожалуйста, если пришел запрос на паспорт, можно подать его на визу по истечению 30 дней?
-
t.me/UAtoCanada/192998