UA to Canada CUAET
-
www.vfsglobal.ca/IRCC-AppointmentWave1/Account/RegisteredLogin?q=shSA0YnE4pLF9Xzwon/x/CQ1P0LBKn66dLdNUfueK+yHwYi/kEeD54PZsg8usxc5exA6HsD7tfHEABw33g+Q7g==
-
Добрий день, чи ви дізналися більше інформації? Також цікавить
-
домогтись від них конкретної відповіді дуже складно — я допомагала одній учасниці, в неї була складна ситуація з неоднозначними варіантами вирішення. з третього разу тільки відповіли щось зрозуміле) тож як я вже вам радила, просто максимально просте питання задайте і все.
-
Тут, де ми, дуже багато дітей і дорослих з аутизмом. Ми в Британській Колумбії, тут українських шкіл поки не зустрічала. Але для людей з аутизмом тут все є, програми є, школи розраховані на таких дітей, з ними є асисьент, якзо треба. Тому дізнавптися вже по місцю можна. Якщо саме з українською мовою, то десь околиці Торонто, можливо. Там більше українців
-
t.me/UAtoCanada/188273
-
t.me/UAtoCanada/194800
-
t.me/UAtoCanada/152808
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, я когда заполнил application не правылно галочку оставил о дочке. Ей 8 лет и мне надо было галочку остовить чтобы взять Study Permit, потому что она сразу идёт в школу там, а я по ошибке галочку visitor visa оставил. Скажите пожалуйста как сейчас справить этого? Как можно помнить vistor visa на правылно Галечку который Study Permit? И скажите пожалуйста, что то ещё мне надо заполнить для это чтобы дочке дали правылную визу? Спасибо за ответ
-
відмітки стаді перміт немає в анкеті на куает. діти до 18 років можуть навчатись у школі просто по візітор рекорду, якщо у батьків ворк перміт. можна в аеропорту попросити стаді перміт. нічого додатково вам не потрібно робити. все правильно у вас.