UA to Canada CUAET
-
Отправил почтой польской паспорт в VAC Варшавы. 36 злотых все удовольствие
Сколько нынче ждать вклейки?
-
Ми в Бухарест записалися. На сайті був список, нам ближче там
-
2 недели примерно
-
Визы дают. Получили
-
-
Катя це що прикол якись? Я Вам ще зранку на це питання відповів. Не працює зараз доставка з України Чи ви хочете почути що з України відправляють паспорти.
-
Не 3 , а 14 дней карантин, с промежуточным тестом на 8й день. В любом месте проживания БЕЗ контактов с другими людьми. Даже курьеры просто оставляют под дверью доставку.
-
Добрий день,скажіть будь ласка,як виглядає процедура до/по приїзду до Канади?
- чи потрібно до приїзду мати страхівку,бо віза ж туристична
- я маю 2 дози вакцини,чи повинна ще щось мати окрім сертифікату ?тест?
- до вильоту потрібно заповнити форму ArriveCAN і більше нічого?
- чула про медогляд по прильоту до Канади,хто може в 2 словах розповісти чи всім це потрібно і чи можна ,наприклад,зробити його у Варшаві
- і ще цікавить одна річ мене,я колись зробила апостиль документів про навчання,але документи маю лише укр.мовою чи повинна їх перекладати (якщо так чи повинні бути нотаріусом завірені) щоб потім пригодились,коли хотітиму на роботу влаштуватись чи це все робиться на місці ?
дякую за відповіді!
-
після закінчення дозволу на працю, ви зможете знаходитися як турист, але 6 місяців, ніхто дозволів давати не буде, якщо самі цим не займетеся заздалегідь.. Або одна з імміграційних програм, або роботодавець який вам дасть закритий ворк перміт. Ну або на віїзд.
-
Не могу отменить встречу на биометрию так как прошло 48 часов после создания. Отменить и заново на другую дату можно записаться?
-
Спасибо !
-
так звичайно, що треба самому всім займатися. Причому це стосується будь-якої країни і будь-якої ситуації. Ну хіба ти унікальний спеціаліст світового класу
-
Апостиль сам по собі Канада не визнає, вона не є учасником Гаагської конвенції. Вам потрібена евалюація wes
-
Я могу вам сделать переводы документов. Заверить смогу печатью бюро переводов. С нотариальным заверением сейчас проблемно. Могу прислать PDF. С моими переводами раньше уже въезжали в Канаду студенты. Сейчас тоже люди уже подавались )))) Не успеваю сразу прочитывать переписку в группе. Кому нужно обращайтесь ))))