UA to Canada CUAET
-
Доброго дня. Планую подавати на отримання візи (групова заява), але для 14 річної дитини закордонний паспорт ще не готовий. Чи можна не вказувати поки що паспорт? Чи краще його дочекатися, але по строкам маю встигнути до 31 березня податися? Будь ласка, підкажіть
-
Добрый день! Я имею американскую визу типа C1D на пять лет. Могу ли я сейчас использовать эту визу для транзита через США в Канаду?
-
На дитину оформіть зі свідоцтвом про народження, отримаєте паспорт - відправте через кризову форму фото
-
Дані треба вказувати всі і загиужати копію паспорта, можливо подати документи у кого є распорти, а на дитину пізніше, батькам видадуть дитині я гадаю також, тому-що у батьків є
-
Добрый день , вдруг кому пригодиться 🤗Вчера прилетели в Торонто , с маленьким ребёнком )Отель дали сразу на две недели в 15 минутах от центра Торонто . Кто прилетел без деток, им отель не давали
-
тогда вам известны случаи возврата пустых детских паспортов. про успешные вклейки тоже много информации в чате, вы не первая, кто об этом упомянули. вы ставите участницу под риск того, что в апреле она не улетит и ее билеты сгорят, будет ждать новую визу ребенку думать гадать, как вклеить визу в канаде не нужно. в закрепе подробная пошаговая инструкция
-
так , можна в Канаді думати гадати як подати на візу або продовжити , або ж скористатись можливістю і зробити все до від'їзду , це вже їх особисте діло )) щодо моїх "совєтов" , то я впевнена в тому що кажу , тому що працюю з цим вже майже рік !) нікого не наговорюю , а лиш кажу реальні варіанти , про які не всі можуть знати !)