UA to Canada CUAET
-
t.me/UAtoCanada/214171
-
медогляд обов’язково проходити для всіх. які наслідки будуть у далекому майбутньому вам ніхто не скаже.
-
коли ви заповнювали анкету, то ставили відмітку, що ознайомились із вимогою проходити медогляд. це відноситься до всіх, отримали ворк перміт — повинні пройти медогляд. ціни різні, у БіСі та Манітобі це безкоштовно.
-
може я якось сама вирішу, кого мені тегати, а кого ні? пошук по чату все видає, не знаю, як ви шукаєте.
-
Дякую за відповідь. Навіть якщо я не планую поки що працювати , маю обов'язково це робити? Яка оптимальна ціна за таку послугу.
-
Дякую . Буду вдячний якщо підкажете де у BC можна зробити безкоштовно ? Бо я знайшов тільки msc який дають через пів року
-
податись на msp можна хоч в перший день, не знаю, де ви таке прочитали. ви точно в БіСі живете?) бо щось підказує, що ні)
-
Так мsp! . Дякую, отож msp дають через пів року а medical examination потрібно негайно :)
-
ви повинні жити у БіСі, щоб спочатку податись на msp. потім можливо буде пройти медогляд безкоштовно. записатись до лікаря зі списку panel physicians. не знаю, що ви маєте на увазі під msc
-
Ще ні . Ми тільки приїхали в Торонто але збираємось до друга в BC . Ми ще не визначилися де будемо жити і будимо чи ні взагалі . Тому і питання про medical examination. Бо зараз працювати не плануємо. Але якщо потрібно то можно зробити в BC як ви підказали . Будемо в Ванкувері чотири дні.
-
після подачі на мсп, ваш personal health number можна буде дізнатись не одразу ж. раніше, ніж картка прийде, але не в день подачі.
-
Всем доброе утро, подскажите пожалуйста не будет ли проблем если в анкете был указан один город, а прилет будет в другой?
-
Добрий ранок! Довго чекали візу для донечки, Щой но вклеїли візу в паспорт. Плануємо до кінця березня приїхати до Канади. Але зараз дивимося квитки, то ціна на прямі рейси дуже висока. А ті, що дешевші всі через Америку, а через Америку потрібно віза. Будьласка поділіться досвідом , як краще летіти, де краще купувати квитки🙏🏻
-
Добрий день ! А шо з сайтом сталось канадським ?